Πώς να καθαρίσετε το λούτρινο αρκουδάκι του παιδιού σας

Τα παιδιά θέλουν να πάρουν τα αρκουδάκια τους παντού.

Πώς να καθαρίσετε το λούτρινο αρκουδάκι του παιδιού σας

Στο σπίτι και σε μέρη όπως το πάρκο, το παιδικό πάρτι και τα εστιατόρια το παιδί σας δεν πάει πουθενά χωρίς το αρκουδάκι του. Κανείς, όμως, δεν θέλει αυτό να έχει ακάρεα σκόνης, βρωμιές και οσμές στην όμορφη γούνα του επειδή αυτό μπορεί να μεταδώσει μικρόβια και ασθένειες στα μέλη της οικογένειας.

Το σκούπισμα με ένα υγρό πανί είναι ένας από τους πιο απλούς και αποτελεσματικούς τρόπους για να καθαρίσετε ένα αρκουδάκι. Επιλέξτε ένα μαλακό και καθαρό λευκό πανί, αποφύγετε τα χρωματιστά από κίνδυνο μήπως ξεβάψουν. Τρίψτε το αρκουδάκι για να αφαιρέσετε τη βρωμιά από την επιφάνειά του.

Για επίμονη βρωμιά και οσμές ελέγξτε την ετικέτα φροντίδας του παιχνιδιού. Μερικά αρκουδάκια μπορούν να μπουν στο πλυντήριο και να πλυθούν με ζεστό ή κρύο νερό όπως αναφέρεται στις οδηγίες. Αν δεν είστε βέβαιες ότι το παιχνίδι μπορεί να πλυθεί στο πλυντήριο δοκιμάστε να το κάνετε στο πιο ήπιο πρόγραμμα.

Σε περίπτωση που το αρκουδάκι σας είναι ευαίσθητο μια καλή ιδέα θα ήταν να το τοποθετήσετε πρώτα σε μια βαμβακερή τσάντα και στη συνέχεια να την τοποθετήσετε στο πλυντήριο. Βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχουν χρωματιστά ρούχα που θα μπορούσαν να ξεβάψουν εάν πλένονται μαζί με το αρκουδάκι. Επιλέξτε ένα απαλό απορρυπαντικό πλυντηρίων ρούχων.

Για να στεγνώσετε ένα αρκουδάκι μην χρησιμοποιήσετε το στεγνωτήριο εκτός αν χρησιμοποιείτε ειδική τσάντα πλυντηρίου. Ένας καλύτερος τρόπος για να στεγνώσει θα ήταν να το κρεμάσετε. Μην το βάζετε στον ήλιο γιατί μπορεί να ξεθωριάσει. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το σεσουάρ που χρησιμοποιείτε για τα μαλλιά σας.

Αν δεν θέλετε να βρέξετε το παιχνίδι αφαιρέστε την σκόνη με το εξάρτημα ταπετσαρίας της ηλεκτρικής σκούπας. Βουρτσίστε απαλά τη γούνα του με ένα μαλακό πινέλο. Αυτό αποκαθιστά την κομψή γυαλιστερή εμφάνιση που είχε το αρκουδάκι αρχικά.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved