Quiz: «Και κερατωμένη και δαρμένη» η Πόπη. Βρες το ζώδιο του Βρασίδα

Δεν χρειάζεται να έχεις πολλές γνώσεις! Αρκεί να διαβάσεις την ιστορία!

Quiz: «Και κερατωμένη και δαρμένη» η Πόπη. Βρες το ζώδιο του Βρασίδα

Η Πόπη, μόλις είχε πάρει την έγκριση για ένα επαγγελματικό δάνειο, που της έλυνε τα χέρια και ήταν πολύ χαρούμενη, θα έλεγε κανείς σε πυρετώδη οργασμό σκέψεων και ιδεών. Επιτέλους, τα όνειρά της θα γίνονταν πραγματικότητα!

Κι επειδή δεν τη χωρούσε πια ο τόπος, έκλεισε το γραφείο από το μεσημέρι, χαιρέτησε τον θυρωρό, πριν απ’ όλα όμως έστειλε μήνυμα στον καλό της: Μωρό μου, έχω σούπερ νέα, έρχομαι!

Ο Βρασίδας, βέβαια, δεν της απάντησε, αλλά δεν ήταν κι η πρώτη φορά. «Θα είναι πάλι στη μάνα του για φαΐ» σκέφτηκε και χαμογέλασε, φέρνοντας στο μυαλό της την εικόνα του να τσακίζει τα κοψίδια της κυρά Βασιλικής. Χρόνια κρατούσε αυτή η κολόνια, μαμάκια τον ανέβαζε, μαμάκια τον κατέβαζε, το αφτάκι του όμως δεν ίδρωνε.

-Σιγά μη χάσω τη βολή μου, της έλεγε. Ξέρεις τι εστί λαχανοντολμάς της Βασιλικής; Εξ άλλου, εσύ όλο με τις δουλειές σου ασχολείσαι και μόνο σε κάτι επετείους αξιώνεσαι να θυμηθείς ότι έχεις και κουζίνα στο σπίτι».

Εδώ που τα λέμε είχε κι ένα δίκιο ο Βρασίδας, αλλά σήμερα ήταν αποφασισμένη να επανορθώσει… σεξουαλικώς κι ας μην είχαν καμία επέτειο.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved