Κορίτσι 9 ετών νίκησε τον καρκίνο και ετοιμάζεται να γιορτάσει τα γενέθλιά του (vid)

Η ζωή της Caroline Brown έγινε εφιάλτης μετά από μια μόλυνση του αυτιού, κατάφερε και νίκησε τον καρκίνο χάρη σε μια πρωτοποριακή θεραπεία.

Κορίτσι 9 ετών νίκησε τον καρκίνο και ετοιμάζεται να γιορτάσει τα γενέθλιά του (vid)

Η Caroline ήταν μόλις επτά ετών όταν διαγνώστηκε με ένα μαλακό όγκο στο αυτή της οποίος όμως γρήγορα εξαπλώθηκε. Οι γιατροί για σχεδόν τέσσερις μήνες φαινόταν καθησυχαστικοί μέχρι που ανακάλυψαν πως ο όγκος αυτός είχε αρχίσει να επηρεάζει και τα νεύρα του προσώπου. Επίσης υπέστη τεράστια απώλεια βάρους, έλλειψη ενέργειας ενώ δεν την ενδιέφερε ούτε το παιχνίδι με τους φίλους της.

Έτσι αποφάσισαν να στείλουν την Caroline στις Ηνωμένες Πολιτείες για να λάβει ακτινοθεραπεία δέσμης πρωτονίων - μια θεραπεία που δεν ήταν διαθέσιμη στο Ηνωμένο Βασίλειο την εποχή εκείνη και στόχευε τους όγκους με ακρίβεια, αποτρέποντας τη βλάβη στον εγκέφαλο και στο πρόσωπο.

Τώρα, μετά από 10 εβδομάδες αυτής της πρωτοποριακής θεραπείας, οι εξετάσεις έδειξαν ότι ο καρκίνος είναι πλέον σε ύφεση και ότι η μικρή Caroline θα μπορέσει να γιορτάσει τα γενέθλια με τους φίλους της όπως πολύ θα ήθελε!

Ακούστε στο video τη μαμά της Caroline να αφηγείται την περιπέτειά της.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved