Πώς θα ένιωθαν οι άντρες αν ζούσαν μια μέρα σαν γυναίκες; Δείτε το απολαυστικό βίντεο (vid)

Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας σήμερα και είναι μια καλή αφορμή να δούμε τι βιώνει η γυναίκα καθημερινά σε όλα τα επίπεδα της ζωής της.

Πώς θα ένιωθαν οι άντρες αν ζούσαν μια μέρα σαν γυναίκες; Δείτε το απολαυστικό βίντεο (vid)

Όχι όμως μέσα από τη δική της ματιά αλλά του …άντρα. Γιατί διαφορετικά είναι να ακούς, να κατανοείς, να κριτικάρεις, να αμφισβητείς, για όλα όσα αντιμετωπίζουν οι γυναίκες και άλλο να τα βιώνεις! Η απόσταση άλλωστε μεταξύ θεωρίας και πράξης είναι τεράστια.

Κάθε άλλο παρά τυχαίο είναι ότι ο ΟΗΕ για τη φετινή Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας επικεντρώνεται σε καινοτόμους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να προωθήσουμε την ισότητα των φύλων και την ενδυνάμωση των γυναικών, ιδίως στους τομείς της κοινωνικής προστασίας, της πρόσβασης σε δημόσιες υπηρεσίες και των βιώσιμων υποδομών.

Με αφορμή λοιπόν την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας σας παρουσιάζουμε ένα πολύ ενδιαφέρον βίντεο, που παρουσιάζει με έξυπνο τρόπο, όσα βιώνει σε προσωπικό, κοινωνικό, επαγγελματικό επίπεδο η γυναίκα σήμερα.

Αξίζει να το δείτε όλοι σας ( γυναίκες και άντρες)






Στις γυναίκες όλου του κόσμου αφιερώνει σήμερα η Google το Doodle με αφορμή τη Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.



imera ginaikaw




Μάλιστα, παραθέτει φράσεις από σπουδαίες γυναίκες της ιστορίας. Τα Ηνωμένα Έθνη ξεκίνησαν να γιορτάζουν την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας στο Διεθνές Γυναικείο Έτος του 1975. Το 1977, η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών κάλεσε τα κράτη μέλη να ανακηρύξουν την 8η Μαρτίου ως Ημέρα του ΟΗΕ για τα δικαιώματα των γυναικών και την παγκόσμια ειρήνη.


© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved