Ετοιμάσου γιατί το κρεβάτι σου θα πάρει... «φωτιά»!

Στον αστερισμό του πάθους!

Ετοιμάσου γιατί το κρεβάτι σου θα πάρει... «φωτιά»!

Ένα τετράγωνο μεταξύ Αφροδίτης και Άρη δεν περνά ποτέ απαρατήρητο, αφού διεγείρει επιθυμίες και συναισθήματα, οδηγώντας ενίοτε στα άκρα ακόμη και τις πιο ήπιες φύσεις. Όταν μάλιστα ο Πλούτωνας, καλή ώρα, συνοδεύει αυτόν τον ουράνιο χορό, το κορμί σου γίνεται ηφαίστειο, ανυπότακτο αγρίμι που αναζητά το μυστήριο της ζωής. Διψάς για άβυσσο, για μια σπίθα που θα σε ανατινάξει!

Και βέβαια ένα από τα πιο αγαπημένα πεδία δράσης των τριών πλανητών είναι οι ανθρώπινες σχέσεις, όχι όμως μόνον οι ερωτικές αλλά και οι… άλλες! Γιατί η libido δεν εκφράζεται μόνον ως ερωτική επιθυμία αλλά και ως μια παθιασμένη προσήλωση σε δράσεις ή πεποιθήσεις παντός είδους, ιδιαίτερα όταν είναι εγκλωβισμένη σε ηθικά σχήματα που παρεμποδίζουν την γνήσια εκδήλωσή της.

Θα έχεις γίνει μάρτυρας τέτοιων επεισοδίων, όπου κάποιος/α υπερασπίζεται φανατικά μια άποψη, με μάτι που «γυαλίζει» και η εκτίμηση πως πρόκειται για την εκτόνωση μιας «φυλακισμένης» σεξουαλικότητας δεν είναι λάθος. Αν θέλεις λοιπόν να ζήσεις αυτό το ερωτικό έπος γνήσια και με όλη σου την ψυχή βάλε στην άκρη κάποιες από τις ηθικές αρχές που σε γαλούχησαν.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved