Δείτε τι έκανε αυτό το αγοράκι στο χρυσόψαρό του από την πολλή αγάπη του

Ο μικρός Everett δεν είχε ιδέα ότι η πολλή αγάπη θα μπορούσε να βλάψει το κατοικίδιό του.

Δείτε τι έκανε αυτό το αγοράκι στο χρυσόψαρό του από την πολλή αγάπη του

Οι γονείς του Everett Hamlin, 4 ετών, του αγόρασαν ένα χρυσόψαρο όταν εκείνος ήταν μόλις λίγων μηνών. Το μικρό αγόρι αγάπησε τον Nemo και ήταν πολύ δεμένος μαζί του. Τόσο που ένα βράδυ αποφάσισε να του δείξει την αγάπη του από κοντά. Το έβγαλε λοιπόν από τη γυάλα και το πήρε… αγκαλιά για να κοιμηθούν μαζί χωρίς να το πει στους γονείς του!

Η μητέρα του Everett, Tori, παραξενεύτηκε όταν το επόμενο πρωί σηκώθηκε και ο Nemo έλλειπε από τη γυάλα του! Πήγε αμέσως στο δωμάτιο του γιου της για να δει τι συμβαίνει και αν εκείνος ήταν υπεύθυνος για την εξαφάνισή του. Όταν είδε τον Everett να κοιμάται αγκαλιά με τον Nemo κατάλαβε τι είχε συμβεί αλλά ήταν ήδη πολύ αργά...

Ο μικρός φυσικά και δεν είχε καταλάβει ότι βγάζοντας τον καλό του φίλο από τη δεξαμενή νερού θα τον έβλαπτε με οποιονδήποτε τρόπο. Το μόνο που σκέφτηκε ήταν ότι θα κοιμόταν το βράδυ μαζί και το επόμενο πρωί θα το ξαναέβαζε στη γυάλα του!

Οι γονείς του εξήγησαν στον σοκαρισμένο Everett τι συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις και ο μικρός φαίνεται να το καταλαβαίνει καθώς υποσχέθηκε να μην ξαναπιάσει ψάρι παρά μόνο όταν πηγαίνει με τον μπαμπά του για ψάρεμα.

«Ο Everett πρέπει να κάνει λάθη για να μάθει», είπε η μητέρα του. «Όταν τα παιδιά δεν ακούνε τους γονείς τους μαθαίνουν και είναι και αυτό μέρος της διαδικασίας μεγαλώματός τους».

Η οικογένεια έχει τώρα νέα χρυσόψαρα τα οποία ο Everett σκοπεύει να τα αφήσει ήσυχα και κολυμπούν μέσα στο ενυδρείο τους αυτή τη φορά!

Πηγή: unilad.co.uk

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved