Μπαμπάς ντύνει τον γιο του σαν ήρωα του «Toy Story» και το αποτέλεσμα είναι φανταστικό! (pics)

Ένας δημιουργικός μπαμπάς ντύνει τον ενός έτους γιο του με διασκεδαστικά κοστούμια ηρώων της Disney και μας καταπλήσσει!

Μπαμπάς ντύνει τον γιο του σαν ήρωα του «Toy Story» και το αποτέλεσμα είναι φανταστικό! (pics)

Ο Tucker Bohman (@ToyStoryDad) ήταν πάντα θαυμαστής των ταινιών και των ηρώων της Disney, παρά το γεγονός ότι ποτέ δεν είχε επισκεφθεί τα διάσημα πάρκα ως παιδί.
Λίγες μέρες μετά τη γέννηση του γιου του Beckham, ο Tucker και η σύζυγός του Rachel άρχισαν να φωτογραφίζουν τον γιο τους ντυμένο όπως οι αγαπημένοι χαρακτήρες των παιδιών.

Όχι πολύ καιρό μετά, η οικογένεια από το Salt Lake City της Γιούτα πήγε στη Disneyland, με τον μικρό Beckham ντυμένο ως Woody, από τη ταινία «Toy Story». Δημοσίευσαν τη φωτογραφία του μικρού στο Instagram και ακολούθησε ένας… πανικός! Η φωτογραφία ενθουσίασε όσους την είδαν – κάτι που οι γονείς του μικρού δεν το περίμεναν – και έτσι αποφάσισαν να συνεχίσουν.

Τα κουστούμια τα κατασκευάζουν μόνοι τους, αφού είναι δύσκολο να βρουν σε τόσο μικρό μέγεθος και σκοπεύουν να συνεχίσουν αυτό το ιδιαίτερο και διασκεδαστικό project, δεδομένου ότι όσοι τους «ακολουθούν» και περιμένουν την επόμενη μεταμφίεση του έχουν ήδη ξεπεράσει τους 42.000!

Δείτε στην gallery πόσο αξιολάτρευτος είναι ο μικρός Beckham μέσα στα κουστούμια του!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved