Οσα πρέπει να γνωρίζετε αν ταξιδέψετε με τα παιδιά σας στη Disneyland

Ενισχύουν τα μέτρα ασφαλείας ενόψει των εορτών τα μεγάλα ψυχαγωγικά και θεματικά πάρκα στη Φλόριντα και την Καλιφόρνια, μεταξύ των οποίων εκείνα της Disney, των Universal Studios και της SeaWorld, επιβάλλοντας αυστηρότερους ελέγχους στους επισκέπτες τους.

Οσα πρέπει να γνωρίζετε αν ταξιδέψετε με τα παιδιά σας στη Disneyland

Σύμφωνα με τα ξένα μέσα ενημέρωσης, στη Φλόριντα η εταιρεία Disney θα σταματήσει εντός των θεματικών της πάρκων την πώληση παιχνιδιών όπλων στα πάρκα της τόσο στην Καλιφόρνια όσο και στη Φλόριντα.

Επίσης, στους επισκέπτες άνω των 14 ετών δεν θα τους επιτρέπεται να κυκλοφορούν μασκαρεμένοι στους χώρους της Disneyland ενώ θα περνούν και από επιπρόσθετους ελέγχους, με ανιχνευτές μεταλλικών αντικειμένων.

Οπως αναφέρουν τα ξένα μέσα, η εταιρεία SeaWorld Entertainment χρησιμοποιεί επίσης τέτοιους ανιχνευτές στο πάρκο της στο Ορλάντο.

Στο Παρίσι η Disneyland λειτουργεί κανονικά. Υπενθυμίζεται ότι η Disneyland παρέμεινε κλειστή για μία μέρα,- πρώτη φορά από τότε που άνοιξε τις πύλες της το 1992- μετά τις επιθέσεις στο Παρίσι οι οποίες συγκλόνισαν την παγκόσμια κοινότητα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved