Η φωτογραφία της Ρούλας Κορομηλά από την εποχή που δεν τη γνώριζε κανείς (pic)

Για ακόμη μια φορά με μια της ανάρτηση κατάφερε να γίνει viral η Ελληνίδα παρουσιάστρια!

Η φωτογραφία της Ρούλας Κορομηλά από την εποχή που δεν τη γνώριζε κανείς (pic)

Τη Ρούλα τη λατρεύουμε! Και ποιος δεν τη λατρεύει άλλωστε. Είναι μία από τις Ελληνίδες παρουσιάστριες που αγαπάμε, που θαυμάζουμε και συνάμα που ζηλέυουμε (με την καλή έννοια).

Είχε ένα λαμπρό αστέρι πάνω από το κεφάλι της από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε στην Ελληνική τηλεόραση και κατάφερε να γίνει το αγαπημένο κορίτσι όλων. Οι τηλεθεατές περίμεναν πώς και πώς, την εποχή που μεσουρανούσε η Ρούλα Κορομηλά, για να δουν τις εκπομπές της.

Τι και αν δεν εμφανίζεται πια στην Tv, η Ρούλα ακόμη είναι ένα δημόσιο πρόσωπο που ό,τι και αν κάνει σχολιάζεται είτε αρνητικά, είτε θετικά. Η ίδια τόσα χρόνια έχει δείξει ότι τίποτε δεν την ενοχλεί από τα Μέσα μιας και ξέρει πώς δουλεύουν. Αυτό έδειξε και με τη χθεσινοβραδινή της ανάρτηση, που δημοσίευσε φωτογραφία της πριν ακόμη γίνει γνωστή.

«Στα προ τηλεοπτικά μου χρονιά τότε που με ήξερε ...μόνο η μάνα μου κ μπορούσα να φωτογραφίζομαι με μαγιό, δίχως να περνάω από τη Ιερά Εξέταση των tabloids,των πάνελ κ άλλων μέτρων ηθικής γενικότερα ....#iamroula», σχολίασε κάτω από τη φωτογραφία που τη δείχνει να φορά λαδί μπικίνι και μάλιστα αρκετά αποκαλυπτικό.

Δείτε την εντυπωσιακή φωτογραφία της Ρούλας, στη gallery που ακολουθεί. Θα μείνετε άφωνοι!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved