Δείτε τη Ρούλα Κορομηλά να θηλάζει ένα νεογέννητο! (εικόνα)

Η Ρούλα Κορομηλά είναι μία από τις πιο όμορφες παρουσιάστριες που έχουν περάσει ποτέ από την ελληνική τηλεόραση. Δεν είναι λίγες οι φορές μάλιστα που τόσο οι διάφορες τηλεοπτικές εκπομπές όσο και ο τύπος, έχουν ασχοληθεί με τα επαγγελματικά της και τα προσωπικά της από τη στιγμή που έγινε γνωστή.

Δείτε τη Ρούλα Κορομηλά να θηλάζει ένα νεογέννητο! (εικόνα)

Αυτό ωστόσο που της λείπει, όπως έχει δηλώσει και η ίδια σε πολλές συνεντεύξεις της, είναι ένα παιδί. Δυστυχώς η ζωή δεν της τα έφερε όπως τα ήθελε στο θέμα οικογένεια. Η διάσημη παρουσιάστρια πέρα από το ταλέντο της στην παρουσίαση μας έδειξε στο παρελθόν και το ταλέντο της στη συγγραφή μέσα από το παιδικό βιβλίο «Νέφης Συννέφης» και τώρα μέσα από την παρακάτω φωτογραφία που θα δείτε, μας δείχνει και το πόσο χιούμορ κρύβει τελικά μέσα της.

-0-0

Η διάσημη παρουσιάστρια, που δεν διστάζει να ανεβάσει φωτογραφίες της αρετουσάριστες και χωρίς μακιγιάζ στον προσωπικό της λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram, χθες το απόγευμα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια μονταρισμένη φωτογραφία της να θηλάζει ένα μωρό. Η όμορφη Ρούλα, συνόδευσε τη φωτογραφία της με πολλές φατσούλες από χαμόγελα ενώ τα likes και τα σχόλια των φίλων της πήραν φωτιά.

-08978

Ο πίνακας που η Ρούλα «τοποθέτησε το κεφάλι της» είναι του Γάλλου ζωγράφου Pierre-Auguste Renoir και ονομάζεται «Motherhood» δηλαδή «Μητρότητα». Ο πίνακας απεικονίζει μία γυναίκα να θηλάζει το μωρό της που ο ζωγράφος φιλοτέχνησε το 1886.

-7657
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved