Mary-Kate Olsen: Φωτογραφίες από τα δύο εντυπωσιακά αρχοντικά της στο Manhattan (pics)

Η Mary-Kate Olsen διαθέτει στο Μανχάταν δύο γειτονικά αρχοντικά στη γειτονιά Turtle Bay, κοντά στο κτίριο των Ηνωμένων Εθνών και το Grand Central Terminal και με απαράμιλλη θέα στο Greenwich Village.

Η Mary Kate πουλά, για 12,3 εκατομμύρια δολάρια, είτε ξεχωριστά είτε μαζίτα δύο αρχοντικά της ώστε όποιος τα αγοράσει να έχει τη δυνατότητα να δημιουργήσει ένα τεράστιο αρχοντικό!

Η κουζίνα και η τραπεζαρία συνδυάζουν μοντέρνες και ρουστίκ πινελιές, κομψά λευκά ντουλάπια και πάγκους εργασίας, διπλό ψυγείο-καταψύκτη. Η τραπεζαρία είναι επιπλωμένη με μακρύ ξύλινο τραπέζι, ο τοίχος από τούβλα και τα ξύλινα δοκάρια σε όλη την οροφή προσθέτουν στη γοητεία της και διαθέτει δύο σετ διπλών θυρών που οδηγούν στον κήπο και στην ιδιωτική βεράντα.

Το σαλόνι, γεμάτο με φυσικό φως χάρη στα δύο παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή, είναι ιδανικό για διασκέδαση, με άφθονο χώρο για τους επισκέπτες.

Το ακίνητο έχει ξύλινα δάπεδα παντού και είναι διακοσμημένο με αντίκες. Λευκοί τοίχοι, ξύλινα έπιπλα και διακοσμητικές χρυσές λεπτομέρειες συνθέτουν το διακοσμητικό σκηνικό.

Όλα τα δωμάτια είναι ευρύχωρα με ψηλά ταβάνια και χαρακτηριστικά εποχής, όπως παραδοσιακά τζάκια.

Δείτε φωτογραφίες από το εσωτερικό των σπιτιών στην gallery.

Πηγή: hellomagazine.com

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved