Ερωτικές Προβλέψεις Μαρτίου: Τι θα συμβεί στα αισθηματικά των ζωδίων

Μάθε τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή είτε είσαι single είτε σε σχέση

Ερωτικές Προβλέψεις Μαρτίου: Τι θα συμβεί στα αισθηματικά των ζωδίων

ΚΡΙΟΣ ♈

Καλό σας μήνα Κριάρια μου υπέροχα! Τον Μάρτιο το μενού έχει έναν ανάδρομο, αλλά και πολλές καλές στιγμές για εσάς και κυρίως, ευκαιρία για… αποτοξίνωση!

Μην με παρεξηγήσετε: από όλα θα έχει ο μπαξές, αλλά αυτό που θα σας εντυπωσιάσει είναι η εσωτερική σας ανακατάταξη κι η ανάγκη σας να πετάξετε από πάνω... Διαβάστε περισσότερα

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Καλό Μάρτιο να έχετε καλά μου Ταυράκια, που με την παρουσία του Άρη στο ζώδιό σας και σέξι θα είναι ο μήνας κι εσείς θα έχετε ορμή, αυτοπεποίθηση, δύναμη και σεξαπίλ!

Μα από την εισαγωγή, ήδη, σας τα είπα όλα! Τι ανάγκη έχετε, όταν ο Άρης, που θα βρίσκεται πάνω σας, θα σας δώσει όχι μόνο γερά πατήματα... Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Καλά μου Διδυμάκια, φτάσαμε στον Μάρτιο που, εκτός από την Σαρακοστή, έχει κι άλλα πολλά να σας προσφέρει!

Για αρχή, να σας πω ότι τα Ψάρια σας κερνάνε χαρές, αλλά και μπόλικα μπερδέματα! Με Ήλιο, Νέα Σελήνη, Ερμή και Ποσειδώνα στο ζωδιάκι τους, σκοπεύουν και να σας ανεβάσουν στον 7ο ουρανό, αλλά και να σας... Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Καλό σας Μάρτιο αγαπημένα μου Καρκινάκια! Με τον Ιχθύ να κάνει τα ωραία τα δικά του (και μια μικρή παραφωνία όμως) ο μήνας δεν σας πάει κι άσχημα!

Όπως ήδη σας είπα, ο Ιχθύς παίζει μπάλα το μεγαλύτερο μέρος του Μαρτίου: με τον Ήλιο στο ζώδιό του μέχρι τις 20, την Νέα Σελήνη στις 6 και τον Ερμή (αλλά και τον Ποσειδώνα), έχει...Διαβάστε περισσότερα

ΛΕΩΝ ♌

Ό,τι και να έχει το Σύμπαν κατά νου να σας χαρίσει αυτόν τον μήνα, ένα έχω να σας πω: θα είστε ένα από ελάχιστα τα ζώδια που τον Μάρτιο θα περάσουν όχι απλώς καλά, αλλά καλύτερα από όσο το επιτρέπουν οι πλανητικές συνθήκες!

Δεν υπερβάλλω, το ‘χετε άνετα αυτόν τον μήνα: ο Ιχθύς κερνάει... Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Μήνας ωραίος για εσάς Παρθενάκια μου θα είναι ο Μάρτιος, αν και το πλανητικό σκηνικό, θα είναι κομματάκι μπερδεμένο. Το καλό είναι ότι εσείς, θα πλέετε σε πελάγη ήρεμα, ευγενική χορηγία των Ιχθύων!

Τι είπα τώρα, ε; Οι Ιχθύς να σας κάνουν πλάτες για να περάσετε καλά; Ναι, αλλά... Διαβάστε περισσότερα

ΖΥΓΟΣ ♎

Καλό μήνα να έχετε Ζυγοί μου όμορφοι! Ωραία σας τα λέει ο μήνας, αλλά θα μπορούσε να σας τα πει και καλύτερα. Παρόλα αυτά, δεν θα περάσετε κι άσχημα και μεταξύ μας, θα έχετε και τις καλές στιγμές σας!

Για αρχή να σας πω ότι η Αφροδίτη, όλο σχεδόν τον μήνα, θα είναι στον Υδροχόο, πράγμα... Διαβάστε περισσότερα

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Μήνα καλό κι ερωτικό να έχετε Σκορπιοί μου δυνατοί! Με τους Ιχθύς να κάνουν παιχνίδι αυτόν τον μήνα, έχετε μεγάλες αβάντες στα ερωτικά σας, αλλά παρ’ όλα αυτά, θα πρέπει να δείξετε σύνεση και να είστε προσεκτικοί/ες!

Με τον Ιχθύ να έχει στην ομάδα του... Διαβάστε περισσότερα

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Καλό Μάρτιο σας εύχομαι να περάσετε Τοξότες μου υπέροχοι! Ο μήνας είναι αρκούντως ενδιαφέροντας και θα σας φορτίσει με όλων των ειδών τα αισθήματα!

Ξεκινάω από τα καλά αισθήματα: ο Ιχθύς που γιορτάζει, κερνάει Ήλιο, Νέα Σελήνη κι Ερμή στο ζώδιό του, αλλά, μεταξύ μας... Διαβάστε περισσότερα

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Μήνας με τα όλα του θα είναι ο Μάρτιος για εσάς αξιοθαύμαστοι Αιγόκεροί μου, θα έχετε στιγμές όμορφες, στιγμές που θα σας προκαλέσουν σύγχυση, αλλά στο τέλος ο απολογισμός δεν θα είναι άσχημος!

Ο Υδροχόος, αμέσως-αμέσως, που θα έχει σχεδόν όλο τον μήνα την Αφροδίτη στο ζώδιό του, θα... Διαβάστε περισσότερα

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Λατρεμένα μου Υδροχοάκια, ο Μάρτιος ξεκινάει πολλά υποσχόμενος, αλλά, κάπου στην πορεία στραβώνει το πράγμα. Για πάμε να σας τα πω το στόρι λίγο πιο αναλυτικά.

Ιχθύ σερβίρει το σύμπαν αυτόν τον μήνα κι εγώ μια χαρά λέω ότι σας ταιριάζει κι όλα καλά κι ωραία είναι. Ο Ήλιος λάμπει σε αυτό το ζώδιο... Διαβάστε περισσότερα

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Χρόνια σας πολλά και καλά, όμορφά μου πλάσματα! Ο μήνας των γενεθλίων σας έχει από όλα και θέλει να σας προκαλέσει σε πολλά επίπεδα!

Έχετε τον Ήλιο να λάμπει στο ζώδιό σας! Πώς να μην λάμπετε κι εσείς; Πώς να μην κάνετε ωραία εντύπωση, να μην προκαλέσετε πολλούς και... Διαβάστε περισσότερα

♥ Διάβασε τώρα και την Ημερήσια Ερωτική πρόβλεψη του ζωδίου σου ♥

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved