Το Τατουάζ: Μάθετε τα πάντα για τον Στέφανο Μιχαήλ τον τηλεοπτικό πατέρα της Λήδας (pics)

Τον γνωρίσαμε μέσα από το Μπρούσκο και η εμφάνισή του στο Τατουάζ του Alpha, ήταν έκπληξη!

Το Τατουάζ: Μάθετε τα πάντα για τον Στέφανο Μιχαήλ τον τηλεοπτικό πατέρα της Λήδας (pics)

Ο Στέφανος Μιχαήλ είναι Κύπριος ηθοποιός που γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Καλαβασό. Έχει παίξει στην κυπριακή σειρά Άσπρα Μπαλόνια που δεν έχει προβληθεί στην Ελλάδα αλλά και στο Μπρούσκο του Ανδρέα Γεωργίου που τον Σεπτέμβρη του 2013 έκανε πρεμιέρα στη χώρα μας.

Ο ίδιος είχε μιλήσει τον Μάιο του 2018 στο περιοδικό Glow για τη συνεργασία που έχει με τον Ανδρέα Γεωργίου: «Ο Ανδρέας είναι, εκτός από φίλος, και αδελφός και δάσκαλος. Πήρα πάρα πολλά από αυτόν, με καθοδήγησε όλα αυτά τα χρόνια, ήταν δίπλα μου, με στήριξε και με στηρίζει και θέλω να του πω ένα μεγάλο "ευχαριστώ"», είπε και συνέχισε αναφερόμενος στο νέο ρόλο που του πρότεινε ο φίλος του, «Μου άρεσε πάρα πολύ αρχικά ό,τι είχα διαβάσει και ξεκίνησα με τον ρόλο του Άλεξ. Ο πιλότος που κάναμε ήταν μαγικός, είχε ατμόσφαιρα, είχαμε χρόνο να το δουλέψαμε, το σκηνικό, και από την πρώτη στιγμή που γυρίσαμε το πρώτο επεισόδιο ήξερα ότι αυτή η σειρά θα σκίσει. Ο Ανδρέας Γεωργίου μου το πρότεινε επειδή είχαμε ήδη συνεργαστεί στο Μπρούσκο!».

Λίγα λόγια για το ρόλο του Αλέξανδρου Μελά

Ο Αλέξανδρος είναι ο πρωτότοκος γιος της οικογένειας Μελά. Είναι ένας όμορφος και έξυπνος νεαρός, με έντονη την ανάγκη να κάνει το «σωστό». Πήρε την απόφαση να γίνει αστυνομικός και έτσι έδωσε τις απαραίτητες εξετάσεις και μπήκε στην σχολή. Μόλις όμως αποφοίτησε, κατάλαβε πως η υπηρεσία σε ένα αστυνομικό τμήμα, τον «πνίγει». Τότε, δέχτηκε πρόταση από έναν καθηγητή του στην Σχολή, να συνεταιριστούν σε μια εταιρεία Security. Δέχεται και σε λίγα χρόνια, χάρη στις γνωριμίες του συνεταίρου του αλλά και στις δικές του ικανότητες, η εταιρεία γίνεται μία από τις καλύτερες στον χώρο. Ο έρωτας του για την Άννα, θα ανοίξει τον «ασκό του Αιόλου». Μαζί με την Όλγα Καρέλλη (Κατερίνα Γερονικολού) έχουν μια κόρη, την τριών ετών Λήδα όπου μένει με τη μητέρα της στα Μετέωρα.

Ο μπαμπάς Αλέξανδρος

Ο Στέφανος Μιχαήλ λατρεύει το ρόλο του, ήξερε ότι θα είχε επιτυχία όμως, δεν φανταζόταν ποτέ το πόσο θα λάτρευε την τηλεοπτική του κόρη Λήδα. Το μικρό κορίτσι που έχει έχει κλέψει όχι μόνο τις καρδιές των τηλεθεατών αλλά και τις καρδιές όλων των συντελεστών του Τατουάζ. Η Τζουλιάνα Κλεάνθους, πρωταγωνιστεί στις φωτογραφίες του ηθοποιού στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και οι κοινές τους σκηνές, πατέρα και κόρης, γίνονται viral από τους φανατικούς του Τατουάζ.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί τη σχέση πατέρα και κόρης μέσα από τους ρόλους που υποδύονται και οι δύο, Αλέξανδρου και Λήδας.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved