Το Τατουάζ: Δείτε πρώτοι τα παιχνίδια του Γ. Αγγελόπουλου & της μικρής «Λήδας» backstage (pics&vid)

Το Τατουάζ συνεχίζει με γοργούς ρυθμούς τα γυρίσματά του, καθώς οι τηλεθεατές ανυπομονούν για το τι θα γίνει στη συνέχεια!

Το Τατουάζ: Δείτε πρώτοι τα παιχνίδια του Γ. Αγγελόπουλου & της μικρής «Λήδας» backstage (pics&vid)

Όλοι οι ηθοποιοί καθημερινά δημοσιεύουν backstage στιγμές από τα γυρίσματα της σειράς δείχνοντας το πόσο όμορφα περνούν όλοι μαζί και το πόσο ωραία σχέση έχουν δημιουργήσει.

Πριν μερικές ώρες ο Γιώργος Αγγελόπουλος δημοσίευσε ένα χαριτωμένο βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, που τον δείχνει επάνω σε ένα παιδικό παιχνίδι. Ο ίδιος σχολίασε: «Heavy duty #workshop #tenyearsold #danoslife #backstage #totatouaz Μα φέρτε μου ένα #l200 να το φορτώσω...». Όπως ήταν φυσικό, τα likes και τα σχόλια από τους θαυμαστές του έπεσαν βροχή.


https://www.instagram.com/p/BtN-81cjINE/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Βροχή όμως, έπεσαν και τα likes στο βίντεο που δημοσίευσε η συμπρωταγωνίστριά του, Κατερίνα Γερονικολού στον δικό της προσωπικό λογαριασμό στο Instagram, δείχνοντας τη μικρή Τζουλιάνα, να λέει στο καμαρίνι «Ώρα για γύρισμα».

Όπως είναι γνωστό η μικρή «Λήδα» έχει κλέψει της καρδιές όχι μόνο των θαυμαστών του Τατουάζ αλλά και των ηθοποιών που τη βρίσκουν αξιολάτρευτη και γλυκιά.

«Μας Λείπει Από Το “Γύρισμα”... #tatouaz #lida #angel #wemissher #alwaysacutie», έγραψε η Κατερίνα κάτω από το βίντεο θέλοντας να δείξει πόσο της έχει λείψει η μικρή από το γύρισμα, χρησιμοποιώντας μάλιστα και την θλιμμένη emoji φατσούλα!

Η «Λήδα» την πρώτη σεζόν του Τατουάζ δεν είχε μεγάλο ρόλο, δεν μιλούσε σχεδόν καθόλου, όμως φέτος ο ρόλος της μεγάλωσε και ολοένα και περισσότερο τη βλέπουμε στην πετυχημένη, καθημερινή σειρά του Alpha. Κάνει νάζια στους γονείς της, στους παππούδες αλλά και στην Αννούλα, που είναι η γυναίκα του μπαμπά της!

Δείτε παρακάτω το βίντεο της «Λήδας» έτσι όπως το δημοσίευσε η Κατερίνα Γερονικολού, μαζί με μερικές ακόμη φωτογραφίες τους!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved