4 διάσημοι μπαμπάδες που βλέπουν σπάνια τα παιδιά τους

Φαντάζεσαι ποιοι είναι;

4 διάσημοι μπαμπάδες που βλέπουν σπάνια τα παιδιά τους

Το Hollywood είναι γεμάτο με όλων των ειδών τους γονείς. Υπάρχουν οι τρυφεροί και δοτικοί γονείς, αυτοί που είναι λάτρεις της δημοσιότητας, αυτοί που δείχνουν συνεχώς τα παιδιά τους στο διαδίκτυο, οι υπερπροστατευτικοί, οι ανεξάρτητοι κ.ο.κ. Υπάρχουν όμως και αυτοί οι χωρισμένοι γονείς, από τους οποίους οι μπαμπάδες βλέπουν σχεδόν σπάνια τα παιδιά τους.

Ακούγεται πολύ λυπηρό και δυσάρεστο, όμως υπάρχουν και αυτοί οι γονείς και ανάμεσά τους βρίσκονται και 4 διάσημοι μπαμπάδες που βλέπουν πολύ σπάνια τα παιδιά τους. Και αν δεν μπορείς να φανταστείς και τους τέσσερις, είμαστε σίγουρες πως ήδη ξέρεις τον έναν.

Tom Cruise
Μια φορά κι έναν καιρό ο Tom Cruise ήταν ένας πολύ δοτικός μπαμπάς στην μικρή του κόρη Suri, το παιδί που απέκτησε με την Katie Holmes. Η ηθοποιός πήρε την κηδεμονία της μικρής τότε Suri και κάπως έτσι απότομα ο Tom Cruise σχεδόν εξαφανίστηκε από τη ζωή της. Δεν ξέρουμε καν αν τη βλέπει έστω μια φορά τον χρόνο.

Brad Pitt
Ο Brad Pitt έχει αποκτήσει έξι παιδιά με την πρώην σύζυγό του, Angelina Jolie, όμως τα τελευταία δυόμιση χρόνια που το ζευγάρι έχει χωρίσει, σπάνια τα βλέπει. Ωστόσο, γι’ αυτό δεν φταίει ο ίδιος, αφού η Angelina Jolie είναι αυτή που δεν τον αφήνει να έχει τις επαφές που θα εκείνος θα ήθελε για τα παιδιά του.

Jude Law
Ο Jude Law μπορεί να θυμάται τα λόγια του από πολλές ταινίες του, όμως δεν θυμάται πόσα παιδιά έχει. Κάπου το 2009 σε συνέντευξή του είχε πει πως έχει τρία παιδιά. Το θέμα ωστόσο ήταν, πως τότε είχε τέσσερα. Τρία από την πρώην σύζυγό του Sadie Frost κι ένα από τη πρώην σερβιτόρα Samantha Burke. Το κοριτσάκι αυτό το βλέπει μάλλον μία φορά το χρόνο και αυτό αν η μαμά της τη φέρει στο Λονδίνο.

Arnold Schwarzenegger
Το 2011 ο Arnold και η διάσημη και όμορφη σύζυγός του Maria Schriver, χώρισαν έπειτα από 25 χρόνια έγγαμου βίου και αυτό γιατί ο ηθοποιός είχε μία μυστική οικογένεια. Η υπόθεση του ηθοποιού έγινε θέμα σε όλα τα media τότε. Ο Arnold βλέπει πολύ σπάνια, αλλά στηρίζει οικονομικά τον γιο που απέκτησε, το οποίο όμως δεν αναγνώρισε ποτέ ως βιολογικό του παιδί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved