12 διάσημες Ελληνίδες που απέβαλαν (pics&vids)

Η αποβολή για μία γυναίκα που τη βιώνει, είναι μία δύσκολη και επίπονη συναισθηματικά κατάσταση. 

12 διάσημες Ελληνίδες που απέβαλαν (pics&vids)

Δυστυχώς, όλες οι εγκυμοσύνες δεν φτάνουν στο τέλος τους. Μπορεί να μια εγκυμοσύνη που φαίνεται φυσιολογική, να διακοπεί και αυτό είναι κάτι που θα το ζήσει μία στις πέντε γυναικες σύμφωνα με τα στοιχεία.

Αυτή τη δύσκολη κατάσταση την έχουν βιώσει αρκετές διάσημες Ελληνίδες γυναίκες και έχουν μιλήσει ανοιχτά για αυτή θέλοντας να στείλουν το δικό τους μήνυμα αισιοδοξίας στις γυναίκες που έχουν βρεθεί στην ίδια θέση και στις γυναίκες που προσπαθούν να κάνουν παιδιά.

Ποιες είναι όμως αυτές οι γυναίκες;

Αγγελική Λάμπρη

Η ηθοποιός που γνωρίσαμε μέσα από τη σειρά «Πραπέντε» μίλησε τον Μάρτιο του 2018 και στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» για την αποβολή που είχε και πώς το είπε στην κόρη της:



Κατερίνα Καραβάτου

ellinides diasimes apovoli 3

«Η μία εγκυμοσύνη μάλιστα ήταν προχωρημένη. Όταν έχεις ακούσει την καρδιά του μωρού που κυοφορείς και σε μία από τις επόμενες εξετάσεις δεν ακούς πια την καρδούλα που χτυπούσε μέσα σου, είναι πολύ ισχυρό το σοκ. Ήταν πολύ επώδυνη και η επέμβαση που έπρεπε να κάνω μετά. Γενικά ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος, γιατί είχα μπει στη διαδικασία της σκέψης, ότι θα γεννηθεί το παιδάκι μου, Δεν είχα προηγούμενη εμπειρία, αυτή ήταν η πρώτη μου εγκυμοσύνη. Σ΄αυτήν την περίπτωση, πάντα σκέφτεσαι «και αν δεν τα καταφέρω»;» είχε πει σε συνέντευξή της η Κατερίνα Καραβάτου.

Ελένη Μενεγάκη

Η Ελένη Μενεγάκη το 2012 μέσα από την εκπομπή της αποκάλυψε τις δύο αποβολές που είχε:



Βίκυ Χατζηβασιλείου

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου τον Φεβρουάριο του 2017 ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της «Το Πρωινό» και μίλησε για το παιδί που έχασε. «Είχα μείνει έγκυος αλλά δεν προχώρησε καλά η εγκυμοσύνη. Είχα μία ατυχία. Το έχασα. Κρίμα!».



Σάντυ Κουτσοσταμάτη

ellinides diasimes apovoli 5

Η Σάντυ Κουτσοσταμάτη έχει μιλήσει αρκετές φορές ανοιχτά για την αποβολή που είχε το καλοκαίρι του 2013.

«Ο γιατρός μου ήταν πολύ χαλαρός, μου έκανε εξετάσεις και είδε πως δεν υπάρχει πρόβλημα, είδαμε και το έμβρυο ότι δεν είχε κάποια διαταραχή. Κανείς δεν μπορεί να ξέρει γιατί έγινε. Εγώ νομίζω ότι απλά ήμουν εξαντλημένη», εξήγησε στο people και συνέχισε: «Ψυχολογικά μου στάθηκε πολύ ο άντρας μου, ο οποίος είχε στενοχωρηθεί πολύ. Βέβαια εγώ το μάθαινα από τρίτους, εκείνος δεν μου το έδειχνε καθόλου. Είμαστε και οι δύο αισιόδοξοι ως άνθρωποι. Έτσι κι εγώ δεν το κράτησα πολύ μέσα μου και επέλεξα να προχωρήσω».

Μάρα Ζαχαρέα

Η Μάρα Ζαχαρέα μίλησε για την αποβολή που είχε τον Νοέμβριο του 2016 στην κάμερα της εκπομπής «Καλημερούδια».



Σταματίνα Τσιμτσιλή

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, είπε στον αέρα της εκπομπής της και με αφορμή την αποβολή της Σίσσυς Χρηστίδου, το πώς είχε νιώσει η ίδια όταν έχασε δύο έμβρυα.



Σίσσυ Χρηστίδου

Η δυσάρεστη είδηση πως η Σίσσυ απέβαλε μας σόκαρε το 2016. Με ένα μήνυμα ο σύζυγός της είχε ανακοινώσε τότε το δυσάρεστο νέο γράφοντας στο Instagram: «Η καρδιά μας είναι βαριά. Δεν υπάρχουν λέξεις να περιγράψουμε τη θλίψη που έφερε στη ζωή μας η απώλεια του τρίτου μωρού μας λίγο πριν τον πέμπτο μήνα αυτής της εγκυμοσύνης. Είναι μια πολύ δύσκολη στιγμή για μας αλλά συνεχίζουμε ενωμένοι, δυνατοί και γεμάτοι ευγνωμοσύνη για την υπέροχη οικογένεια μας. Ευχαριστούμε για την αγάπη, την συμπαράσταση και την διακριτικότητα σας αυτές τις δύσκολες για μας ώρες…»



Ευγενία Μανωλίδου

ellinides diasimes apovoli 4

Στην διαδικτυακή εκπομπή της Βαλεντίνης και της Αγάθης Ράντη μίλησε η Ευγενία Μανωλίδου τον Ιούνιο του 2015 και για πρώτη φορά αποκάλυψε την ατυχία στην εγκυμοσύνη που είχε πριν γεννηθεί ο μικρός της γιος, Αλκαίος.

«Δε γέννησα φυσιολογικά όπως τα άλλα τρία παιδιά. Γέννησα με καισαρική και μάλιστα νωρίτερα. Το θέλαμε το παιδί και είμαστε πολύ τυχεροί που ήρθε. Γιατί είχαμε μια ατυχία πριν. Είχαμε μια ατυχία πριν τον Αλκαίο, είχαμε χάσει ένα μωράκι και είχαμε ανησυχήσει πάρα πολύ, για αυτό ήμασταν συγκρατημένοι».

Έλενα Ασημακοπούλου

ellinides diasimes apovoli 2

Και η Έλενα Ασημακοπούλου βίωσε μια αποβολή και τον Μαίο του 2018 μίλησε στην εκπομπή Ooh la la για την ατυχία που είχε και για το πόσο πολύ θέλουν με τον Μπρούνο να μεγαλώσουν την οικογένειά τους.

«Θέλουμε να μεγαλώσουμε την οικογένειά μας, μακάρι να έρθει. Οι αποβολές ήταν μεγάλο σοκ. Από εξετάσεις έμαθα ότι δεν προχωρούσε η κύηση. Είναι δύσκολο σωματικά, είναι δύσκολο ψυχολογικά, ήταν δύσκολο και γιατί είχαμε πει και στο παιδί κάποια πράγματα τη δεύτερη φορά που ήταν η εγκυμοσύνη προχωρημένη. Επειδή είχαμε προλάβει να το αποκαλύψουμε στη μικρούλα, ήταν δύσκολο αυτό το κομμάτι. Συμβουλεύτηκα κάποιον ειδικό και εξηγείς ακριβώς πως έχουν τα πράγματα. Δεν ήταν πολύ μικρούλα, ήταν πέρυσι. Απογοητεύτηκε γιατί περίμενε ότι θα ερχόταν το μωρό και θα το έβλεπε».

Δέσποινα Ολυμπίου

Η Δέσποινα Ολυμπίου η οποία είναι πια μαμά και έχει αποκτήσει έναν γιο, αναφέρθηκε και εκείνη σε συνέντευξή της στις δύσκολες στιγμές που πέρασε, όταν απέβαλε. «Περάσαμε μια αποβολή αλλά αυτά συμβαίνουν, είναι ό,τι πιο σύνηθες, όπως και πολλά άλλα πράγματα». Δείτε το σχετικό βίντεο!



Δέσποινα Καμπούρη

ellinides diasimes apovoli 1

Η διευθύντρια του Queen.gr τον Νοέμβριο του 2016 αποκάλυψε ότι πριν αποκτήσει τη Χριστίνα, έζησε μια αποβολή. Μπορεί η ίδια να έχει δύο παιδιά αλλά έχει υπάρξει έγκυος τρεις φορές. «Η εικόνα του εμβρύου στο μόνιτορ με έκανε να απορήσω. Το σχήμα του ήταν περίεργο. Δεν έμοιαζε με αυτά που ξέρουμε. «Κάτι δεν πάει καλά γιατρέ. Το βλέπω!». Ο Βαγγέλης μου έσφιξε το χέρι. Υπήρχε μία βασανιστική σιωπή μέσα στο δωμάτιο. Δεν μιλούσε κανείς. "Θα ακούσουμε την καρδιά;", επέμενα. Κανένας ήχος, καμία απόκριση. Μόνο σιωπή. "Δεν υπάρχει λόγος να ταλαιπωρούμε το κορίτσι". Τα λόγια του εμβρυολόγου έσπασαν την ενοχλητική ησυχία. "Δυστυχώς κυρία Καμπούρη. Δεν υπάρχει καρδιακός παλμός...".
Το δωμάτιο άδειασε μαγικά. Δεν έμεινε κανείς μέσα. Μόνο ο Βαγγέλης κι εγώ. Και θλίψη. Απέραντη θλίψη. Δεν βγήκε λέξη από το στόμα μας. Μόνο αγκαλιαστήκαμε», έγραψε στο άρθρο που αποκάλυπτε όλα όσα πέρασε, με αφορμή την τότε αποβολή που είχε η Σίσσυ Χρηστίδου.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved