Αυτές είναι οι πιο όμορφες σύζυγοι εκατομμυριούχων (vid)

Δείτε ποιες επιλέγουν για συζύγους οι πλούσιοι και επιτυχημένοι.

 

Αυτές είναι οι πιο όμορφες σύζυγοι εκατομμυριούχων (vid)

Η προσωπική ζωή των πλούσιων, ακόμα και αν δεν είναι διάσημοι, απασχολεί τα social media. Αιτία δεν είναι μόνο ο τρόπος ζωή τους, αλλά οι γυναίκες που έχουν επιλέξει να βρίσκονται στο πλευρό τους.

Στις περισσότερες των περιπτώσεων, οι επιτυχημένοι και εκατομμυριούχοι του πλανήτη, παντρεύονται κυρίως μοντέλα και ηθοποιούς και σπανιότερα μια γυναίκα επιχειρηματία ή γυναίκες που δραστηριοποιείται επαγγελματικά σε κάποιον άλλο τομέα.

Μοιραία λοιπόν τα φώτα της δημοσιότητας συγκεντρώνουν σε κάθε τους εμφάνιση οι εντυπωσιακές σύζυγοι που διαθέτουν νιάτα και ομορφιά. Όπως, η πριγκίπισσα Charlene του Μονακό που παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Αλβέρτο, ο οποίος είναι 20 χρόνια μικρότερός της. Ήταν πρωταθλήτρια της κολύμβησης αν και θα μπορούσε να κάνει καριέρα και στο χώρο της μόδας με την εμφάνιση του διαθέτει. Ένας από τους ισχυρότερους άντρες της Γαλλίας, ο Arnaud Lagardére επέλεξε για σύζυγό του το μοντέλο Jade Foret ενώ και ο επιχειρηματίας James H. Clark παντρεύτηκε την Kristy Hinze, επίσης μοντέλο.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τις όμορφες συζύγους επιτυχημένων και πλούσιων αντρών.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved