Κατερίνα Καραβάτου: Με αυτή τη φωτογραφία του Αρίωνα και της Αέλιας, ευχήθηκε καλή εβδομάδα (pics)

Δείτε τα παιδιά της μετά από καιρό!

Κατερίνα Καραβάτου: Με αυτή τη φωτογραφία του Αρίωνα και της Αέλιας, ευχήθηκε καλή εβδομάδα (pics)

Η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης είναι δύο πολύ ευτυχισμένοι και χαρούμενοι γονείς και κάθε μέρα καμαρώνουν τα παιδάκια τους που μεγαλώνουν υγιή κι ευτυχισμένα.

Και η αλήθεια είναι ότι έχουν μεγαλώσει πολύ... τόσο που μας φαίνεται σαν να έχουν περάσει πάρα πολλά χρόνια από τότε που γεννήθηκαν.

Η μικρή Αέλια γεννήθηκε στις 14 Σεπτεμβρίου 2011 και ο μικρός Αρίωνας-Ιωάννης, γεννήθηκε στις 11 Μαΐου 2016, ολοκληρώνοντας την ευτυχία της οικογένειας και την επιθυμία της Αέλιας να αποκτήσει ένα μικρότερο αδερφάκι.

Τόσο η Κατερίνα όσο και ο Κρατερός, δεν δημοσιεύουν τακτικά φωτογραφίες των παιδιών τους. Όταν το κάνουν όμως, αποσπούν τα περισσότερα likes και σχόλια.

Όπως συνέβη και αυτή τη φορά με τη φωτογραφία που δημοσίευσε πρωί-πρωί η Κατερίνα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Αποφάσισα τωρα που κάθομαι κι ετοιμάζομαι για την εκπομπή μας, να σας ευχηθώ καλημέρα και καλή εβδομάδα μ αυτήν τη φωτογραφία. Ειναι από χθες, από το διάλειμμα της παράστασης Ιστορίες του παππού Αριστοφάνη, στην οποία πέρασαν υπέροχα. Στο συγκεκριμένο ενσταντανέ η Αέλια και ο Αρίωνας ανταλάσσουν απόψεις και ποπ κορν.... Καλημέρα και καλή εβδομάδα σ όλους μας λοιπόν!!!!», έγραψε κάτω από τη φωτογραφία και αμέσως τα σχόλια και τα likes έπεσαν βροχή.

Δείτε τη φωτογραφία στη gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved