Η κοιλίτσα της γνωστής ηθοποιού όλο και μεγαλώνει (pics)

Πανευτυχής που θα γίνει για δεύτερη φορά μαμά!

Η κοιλίτσα της γνωστής ηθοποιού όλο και μεγαλώνει (pics)

«Έϊ μικρούλι, σε βλέπουμε», σχολίασε η γνωστή ηθοποιός, κάτω από τη φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δείχνοντάς μας το πόσο έχει μεγαλώσει η κοιλίτσα της από τη μέρα που ανακοίνωσε ότι θα γίνει για δεύτερη φορά μαμά.

Ήθελε πολύ να μεγαλώσει την οικογένειά της και τελικά με τον διάσημο τραγουδιστή σύζυγό της, θα αποκτήσουν το νέο μέλος της οικογένειά τους σε μερικούς μήνες.

Η Alexa PenaVega, είναι παντρεμένη με τον Carlos PenaVega, που έγινε γνωστός μέσα από το συγκρότημα Big Time Rush και αγαπήθηκε πολύ από το νεανικό κοινό.

Τα νέα της εγκυμοσύνης, τα ανακοίνωσαν οι ίδιοι μέσα από τα social media πριν από περίπου ένα μήνα με τους δύο να δείχνουν αρκετά ενθουσιασμένοι που θα έρθει στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους.

Μαζί έχουν ακόμη ένα γιο, τον μικρό Ocean και συγκριτικά με την πρώτη εγκυμοσύνη αυτή τη φορά θα είναι αρκετά προσεκτική σε ό,τι έχει να κάνει με τη διατροφή της και τα κιλά της. Τουλάχιστον, αυτό ανέφερε και η ίδια και ο σύζυγός της πριν μερικές ημέρες.

Δείτε τις φωτογραφίες τους στη gallery που ακολουθεί!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved