Πριν λίγες ημέρες ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της και τώρα δείχνει την κοιλιά της (pics)

Θέλει να είναι fit ακόμη και στην εγκυμοσύνή!

Πριν λίγες ημέρες ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της και τώρα δείχνει την κοιλιά της (pics)

Η νεαρή και αγαπητή ηθοποιός είναι ξετρελαμένη που θα γίνει μαμά για δεύτερη φορά και που θα ζήσει ξανά μια εγκυμοσύνη απ' την αρχή!

Αυτή τη φορά ωστόσο, όπως έγραψε και η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram θέλει να προσέχει περισσότερο διανύοντας μια fit εγκυμοσύνη και όχι να ξεφύγει στα κιλά όπως συνέβη και στην πρώτη.

Με φωτογραφίες που δείχνουν την κοιλιά της σε προφίλ και σε ανφάς, η Alexa Penavega σχολιάζει: «Λοιπόν... με ρωτούσαν άνθρωποι πριν μείνω έγκυος αν ήμουν έγκυος... Το βαρέθηκα!!! Όπως και να το δεις δεν ήμουν χοντρή... αλλά είχα κάποια παραπάνω κιλά. Τρομερό έτσι; Στους ανθρώπους αρέσει να σχολιάζουν αρνητικά τους άλλους. Αλλά όλα καλά!!! Τώρα που πραγματικά είμαι έγκυος θέλω να νιώθω δυνατή. Και να είμαι στα καλύτερά μου. Και θέλω και μια υγιής εγκυμοσύνη. Οπότε την προηγούμενη εβδομάδα μπήκα σε πρόγραμμα. Είναι πραγματικά εντυπωσιακή η αλλαγή στο σώμα μου. Νιώθω καλά και δυνατή. Τίποτε δεν με αποθαρρύνει. Ακόμη και αν οι άνθρωποι πιστεύουν ότι δεν είμαι έγκυος ή είμαι. Απλά χαμογελάστε και παλέψτε για το καλύτερο του εαυτού σας. Σας αγαπώ όλους παιδιά και σας ευχαριστώ για την στήριξη!».

Φωτογραφία δημοσίευσε όμως και ο σύζυγός της Carlos σχολιάζοντας: «Ok στην προηγούμενη εγκυμοσύνη και οι δύο τρώγαμε, και τρώγαμε και τρώγαμε ο,τιδήποτε θέλαμε, σε αυτή την εγκυμοσύνη πήραμε την απόφαση να διανύσουμε μια “fit εγκυμοσύνη”... τουλάχιστον μέχρι το babymoon...».

Η Alexa PenaVega, είναι παντρεμένη με τον Carlos PenaVega, που έγινε γνωστός μέσα από το νεανικό συγκρότημα Big Time Rush και αγαπήθηκε πολύ από το νεανικό κοινό.

Τα νέα της εγκυμοσύνης, τα ανακοίνωσαν οι ίδιοι μέσα από τα social media πριν από περίπου μερικές ημέρες.

Δείτε τις φωτογραφίες τους στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved