Νίκος Ορφανός: Δείτε τι ζημιά έκανε ο γιος του και πώς τη διόρθωσε (pics)

Αχ, αυτά τα παιδιά... αχ!

Νίκος Ορφανός: Δείτε τι ζημιά έκανε ο γιος του και πώς τη διόρθωσε (pics)

Τα παιδιά, όπως έχουμε αναφέρει πολλές φορές μέσα από άρθρα μας, είναι απρόβλεπτα.

Τη μια ακούνε τους γονείς τους, την άλλη όχι, τη μία κάνουν αταξίες, την άλλη όχι και πάει λέγοντας. Κάτι αντίστοιχο συνέβη μέσα στο Σαββατοκύριακο και με τον 3,5 ετών γιο του Νίκου Ορφανού. Ο γιος του έκανε μια ζημιά που έσπευσε να διορθώσει με συνοπτικές διαδικασίες και χωρίς να τον καταλάβει κανείς.

Τι ζημιά έκανε; Έσκισε τη θήκη του πληκτρολογίου του κομπιούτερ και την κόλλησε... με τα αυτοκόλλητά του! Φωτογραφίες από το σκηνικό δημοσίευσε ο αγαπημένος μας ηθοποιός σχολιάζοντας: «Με ένα περίεργο και μαγικό τρόπο, το κάλυμμα του πληκτρολογίου μου, εκεί που καθόταν αμέριμνο στο τραπέζι, σκίστηκε! Αμέσως ο Πάνος μας το κόλλησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και τα πιο ισχυρά αυτοκόλλητα!».

Είναι πραγματικά πολύ τρυφερό να βλέπεις πώς τα παιδιά προσπαθούν να διορθώσουν κάτι που άθελά τους έκαναν, όπως στην προκειμένη περίπτωση που ο Πάνος, σκέφτηκε να πάρει τα αυτοκόλλητά του για να φτιάξει τη σκισμένη θήκη που σκίστηκε... αναπάντεχα!

Ο Νίκος Ορφανός και η σύζυγός του Αντιγόνη Παφίλη είναι ξετρελαμένοι με τον γιο τους και θέλουν να αποκτήσουν ακόμη ένα παιδί για να ολοκληρωθεί η οικογενειακή τους ευτυχία, είτε με βιολογικό τρόπο είτε με υιοθεσία, όπως ανέφερε σε συνέντευξή του πριν μερικές εβδομάδες και ο ίδιος στο περιοδικό Λοιπόν.

«Αυτό (η υιοθεσία) είναι κάτι που σκεφτόμαστε, αλλά η αλήθεια είναι ότι ακόμα δεν έχουμε κινήσει κάποια διαδικασία, είναι κάτι που μας απασχολεί, από εκεί και πέρα θα δούμε πώς θα γίνει και πώς θα έρθει στη ζωή μας. Είναι γεγονός ότι και οι δύο θέλουμε πολύ στη ζωή μας δεύτερο παιδί. Δεν μας απασχολεί ντε και καλά να προέρχεται από υιοθεσία, αν τυχόν δεν έρθει βιολογικά, σκεφτόμαστε σοβαρά την υιοθεσία. Είναι κάτι που γίνεται πάρα πολύ, από πάρα πολλά ζευγάρια».

Δείτε τις φωτογραφίες στη gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved