Τι μπορείτε να καθαρίσετε με μια φέτα ψωμιού

Το ψωμί εκτός από σάντουιτς μπορεί να γίνει και ένα αποτελεσματικό καθαριστικό.

Τι μπορείτε να καθαρίσετε με μια φέτα ψωμιού

Σχεδόν όλοι έχουμε μια φρατζόλα – λευκό – ψωμί στο σπίτι μας για το καθημερινό μας γεύμα. Είτε το αγοράζετε είτε φτιάχνετε το δικό σας το ψωμί μπορεί να γίνει ένα από τα καθαριστικά που χρησιμοποιείτε στο νοικοκυριό σας. Διαβάστε πως:

Καθαρίστε τα υπολείμματα από ένα σπασμένο ποτήρι

Την επόμενη φορά που θα σπάσετε ένα ποτήρι χρησιμοποιήστε μια φέτα ψωμιού για να μαζέψετε τα μικροσκοπικά κομμάτια του. Η πορώδης υφή του ψωμιού θα τραβήξει τα κομμάτια που δεν μπορείτε καν να δείτε! Απλά φροντίστε να πετάξετε το κομμάτι του ψωμιού στη συνέχεια.

Απομακρύνετε τις δυσάρεστες οσμές

Τοποθετήστε μια φέτα ψωμιού σε ένα πιάτο και ρίξτε λίγο λευκό ξύδι πάνω στο ψωμί. Τοποθετήστε το πιάτο στον χώρο που θέλετε ή στο ψυγείο και αφήστε το να δράσει όλο το βράδυ. Το πρωί οι δυσάρεστες οσμές θα έχουν απορροφήθει.

Καθαρίστε φωτογραφίες και ελαιογραφίες

Μια φέτα ψωμιού έχει την τέλεια υφή για να σβήσει τη μουτζούρα και να καθαρίσει τις βρωμιές από γυαλιστερές εικόνες και ελαιογραφίες. Δεν θα βλάψει το υλικό και λειτουργεί εκπληκτικά καλά!

Με το ψωμί επίσης μπορείτε να:

  1. Φτιάξετε κρουτόν. Κόψτε το ψωμί σε μικρά κομμάτια, βρέξτε τα με ελαιόλαδο και πασπαλίστε με τα αγαπημένα σας βότανα. Ψήστε τα κρουτόν σας στον φούρνο για περίπου 5 λεπτά από κάθε πλευρά μέχρι να γίνουν χρυσοκαστανά και τραγανά!
  2. Απομακρύνετε την υγρασία από τα τρόφιμα. Τοποθετήστε μια φέτα ψωμιού πάνω από τα φρεσκοψημένα μπισκότα, καφέ ζάχαρη και marshmallows που έχετε βάλει σε ένα βάζο και κλείστε το καπάκι! Θα τα διατηρήσει φρέσκα και μαλακά.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved