Έρχονται εξελίξεις σε κοινωνικό αλλά και πολιτικό επίπεδο

Την περίοδο από 26/1 έως 15/11 όλα είναι ρευστά...

Έρχονται εξελίξεις σε κοινωνικό αλλά και πολιτικό επίπεδο

Η Δήμητρα (Ceres) σχετίζεται με την ευρύτερη δημοσιοποίηση θεμάτων και με την φήμη που διαδίδεται με κάθε μέσον γι’ αυτό την συναντάμε σε δεσπόζουσα θέση σε ανθρώπους των media, σε πολιτικούς αλλά και σε «πασίγνωστα» άτομα ανεξάρτητα από τον χώρο που δραστηριοποιούνται μεμονωμένα. Επιπλέον έχει μια «εξέχουσα» σύνδεση με κάθε επικοινωνιακό μετερίζι αλλά και την πολιτική σκηνή, ενώ στο πεδίο δράσης της συμπεριλαμβάνονται ακόμη γάμοι, διαζύγια, πολιτογραφήσεις κι ότι άλλο ανήκει στα πλαίσια του αστικού δικαίου.

Μια βασική λέξη-κλειδί για την κατανόησή της είναι «οι άλλοι», αρχικά ως συνεργάτες και ενίοτε ως αντίπαλοι κι αυτός είναι ο λόγος που οι τάσεις και ιδιότητές της στον γενέθλιο χάρτη σου εμφανίζονται μόνον όταν εσύ συναλλάσσεσαι με αυτούς τους «άλλους».

Η Δήμητρα βρίσκεται πλέον στον Τοξότη, όπου και θα παραμείνει για δέκα περίπου μήνες, λόγω της ανάδρομης πορείας της (από 8/4 έως 18/7), η οποία μεταξύ άλλων θα «φρενάρει» αισθητά και τις πολιτικές εξελίξεις. Αυτό, ως προς τα κοινωνικοπολιτικά δρώμενα, σημαίνει πως τυχόν βουλευτικές εκλογές τον Μάιο δεν βγάζουν κυβέρνηση, σε αντίθεση με τις φθινοπωρινές, από τις οποίες θα βγει «λευκός καπνός» βοηθούσης και της συνόδου της με τον Δία τον προσεχή Οκτώβριο. Μιλάμε βέβαια για κυβέρνηση συνεργασίας.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved