Γνωρίζατε ότι μπορείτε να καθαρίσετε αυτά τα αντικείμενα στο πλυντήριο πιάτων σας;

Αυτό το μαγικό εργαλείο στην κουζίνα σας, που μετατρέπει τα βρώμικα πιάτα σε καθαρά, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να καθαρίσει και πολλά άλλα αντικείμενα.

Γνωρίζατε ότι μπορείτε να καθαρίσετε αυτά τα αντικείμενα στο πλυντήριο πιάτων σας;

Σκεφτείτε τι πλένετε τώρα: Τα πιάτα είναι γυάλινα ή πλαστικά. Διάφορα σκεύη της κουζίνας είναι μεταλλικά. Κοιτάξτε γύρω, υπάρχουν πολλά άλλα πράγματα που έγιναν από τα ίδια υλικά!

Υπάρχουν μερικά αντικείμενα που δεν πρέπει ποτέ να μπαίνουν σε ένα πλυντήριο πιάτων όπως τα ξύλινα κομμάτια, ο χυτοσίδηρος και ο χαλκός. Το επάνω ράφι είναι πάντα το ασφαλέστερο σημείο φόρτωσης επειδή είναι πιο μακριά από το στοιχείο θέρμανσης.

Δείτε τι άλλο μπορείτε να πλύνετε στο πλυντήριο των πιάτων

Διακοσμητικά

Βάζα: Τα περισσότερα διακοσμητικά κεραμικά κομμάτια μπορούν εύκολα να καθαριστούν στο πλυντήριο πιάτων. Μην διακινδυνεύετε να ξεκολλήσουν ή να χαθούν τα χρώματα από ευαίσθητα αντικείμενα και ο,τιδήποτε είναι διακοσμημένο με χρυσό ή ασημένιο χρυσό. Χρησιμοποιήστε το ανώτατο ράφι για όλα εκτός από τα βαρύτερα κομμάτια.

Φωτιστικά:Οι γυάλινες μπάλες από τα φωτιστικά, τα κεριά ή οι λάμπες πετρελαίου μπορούν να πλυθούν και να αποκτήσουν λάμψη.

Αξεσουάρ γραφείου: Ρίξτε μια ματιά στις μολυβοθήκες σας, στα μικρά κουτιά απορριμμάτων και βάλετε τα στο πλυντήριο για έναν καλό καθαρισμό.

Εργαλεία μακιγιάζ

Βούρτσες και χτένες: Οι πλαστικές βούρτσες και χτένες μπορούν να τοποθετηθούν στο καλάθι για εύκολο καθάρισμα. Ποτέ μην συμπεριλάβετε τις βούρτσες με φυσική τρίχα ή αυτές με ξύλινες λαβές.

Βούρτσες καθαρισμού προσώπου: Τοποθετήστε το εξάρτημα της βούρτσας από ένα ηλεκτρονικό εργαλείο προσώπου στη θήκη του πλυντηρίου πιάτων για να σκοτώσετε τα βακτηρίδια.

Εργαλεία μανικιούρ και πεντικιούρ: Το απορρυπαντικό και η θερμότητα του πλυντηρίου πιάτων θα σκοτώσουν τους μύκητες, τα βακτηρίδια και θα αφήσουν εργαλεία έτοιμα για χρήση.

Παιδικά παιχνίδια

Παιχνίδια μπάνιου: Τα παιχνίδια μπάνιου πρέπει να καθαρίζονται τουλάχιστον κάθε μήνα. Κάντε το εύκολο τοποθετώντας τα στο επάνω ράφι του πλυντηρίου πιάτων.

Πλαστικά παιχνίδια και τουβλάκια: Μικρές φιγούρες, τουβλάκια και πλαστικά μέρη παιχνιδιών πρέπει να τοποθετούνται σε μια τσάντα στο ανώτατο ράφι για εύκολο καθάρισμα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved