Λίνα Σακκά: Ούτε που φαντάζεστε τι κάνει κάθε πρωί μόλις αφήσει τον γιο της στο σχολείο (pic)

Πραγματικά τη λατρεύουμε!

Λίνα Σακκά: Ούτε που φαντάζεστε τι κάνει κάθε πρωί μόλις αφήσει τον γιο της στο σχολείο (pic)

Μπορεί η Λίνα Σακκά να έχει γίνει γνωστή μέσα από την υποκριτική και τις επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές που συμμετείχε, αλλά τα τελευταία χρόνια η ηθοποιός έχει επιλέξει να βρίσκεται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και έχει αφοσιωθεί εξολοκλήρου στην ανατροφή του γιου της και το υπέροχο kids friendly bistro που έχει ανοίξει στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Η Λίνα Σακκά, είναι μια μαμά όπως όλες μας. Ξυπνά το πρωί για να ετοιμάσει τον γιο της, τον πηγαίνει στο σχολείο και έπειτα κάνει ό,τι κάνουν και οι άλλες μαμάδες. Τουλάχιστον έτσι φανταζόμασταν μέχρι σήμερα, αλλά η ηθοποιός μας διέψευσε.

Τι κάνει κάθε πρωί; Ορίστε τι αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό και μας άφησε άφωνες:

«Ξυπνάς έξι το πρωί, ετοιμάζεις το παιδί για το σχολείο,δίνεις μάχη να ξεκινήσετε από το σπίτι ετοιμάζεις το φαγητό του, ψάχνεις να παρκάρεις, αφήνεις το παιδί και μετά πας και περπατάς 4 χιλιόμετρα!!Είσαι με τα καλά σου Κυρα μου? γύρνα να κοιμηθείς!!!!#walking #morningtraining #goodmorning #loveyourself», σχολίασε κάτω από τη φωτογραφία της που τη δείχνει εξαντλημένη.

Όπως και να έχει, εμείς ένα έχουμε να πούμε. «Μπράβο Λίνα μας και χαρά στο κουράγιο σου που καταφέρνεις να ξυπνήσεις στις 6 και μετά το σχολείο να πας για τρέξιμο!».

Δείτε τη φωτογραφία της στη gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved