Δούκισσα Νομικού: Μας δείχνει μετά από καιρό τον γιο της με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αγκαλιάς

Μια υπέροχη και αγαπησιάρικη οικογένεια!

Δούκισσα Νομικού: Μας δείχνει μετά από καιρό τον γιο της με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αγκαλιάς

Η Δούκισσα Νομικού, πριν λίγα λεπτά έκανε την έκπληξη και δημοσίευσε μετά από καιρό φωτογραφία που τη δείχνει αγκαλιά με τον σύζυγό της και τον γιο τους!

Αφορμή για τη φωτογραφία αυτή, στάθηκε η Παγκόσμια Ημέρα Αγκαλιάς. Η Ημέρα Αγκαλιάς γιορτάζεται κάθε 21 Ιανουαρίου και όλοι οι άνθρωποι της Γης αγκαλιάζουν τους αγαπημένους τους ανθρώπους. Μία αγκαλιά -είναι άλλωστε επιστημονικά αποδεδειγμένο- ωφελεί τη σωματική και πνευματική μας υγεία. Η ιδέα αυτή, για όσους δεν το γνωρίζουν, προήλθε το 1986 από τον φοιτητή Kevin Zaborney, ο οποίος έψαχνε ακόμη έναν τρόπο ώστε να προσφέρουμε αγκαλιές στους ανθρώπους που αγαπάμε. Μπορεί να μην έχει καταγραφεί επίσημα ως παγκόσμια ημέρα από τον ΟΗΕ, αλλά όλες οι χώρες το αναπαράγουν και το υιοθετούν.

Τι καλύτερο λοιπόν από μια αγκαλιά. Αυτό θέλησε να δείξει και η Δούκισσα Νομικού μέσα από τη φωτογραφία της σχολιάζοντας: «Το καλύτερο μέρος στον κόσμο όλο είναι μέσα σε αυτή την αγκαλιά. Η αγκαλιά μας, η δύναμή μας, η ζωή μας #NationalHuggingDay #FamilyFirst #Love #Happiness».

Δείτε τη φωτογραφία στη gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved