Chrissy Teigen: Το γνωστό μοντέλο αγαπά τις αλλαγές στο σώμα της μετά τις γέννες (vid)

Πριν γίνει μαμά δύο παιδιών ήταν μοντέλο για μαγιό. Σήμερα, μαθαίνει να αποδέχεται και να αγαπά το σώμα της μετά τις δύο γέννες.

Chrissy Teigen: Το γνωστό μοντέλο αγαπά τις αλλαγές στο σώμα της μετά τις γέννες (vid)

Όπως όλες οι γυναίκες, έτσι και το μοντέλο μαγιό Chrissy Teigen είδε πολλές αλλαγές να συμβαίνουν στο σώμα της ειδικά μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της τον περασμένο Μάιο.

Σε μια συνέντευξη που έδωσε πρόσφατα στο περιοδικό Good Housekeeping, η σύζυγος του John Legend, παραδέχθηκε ότι έδωσε μεγάλο αγώνα με τον εαυτό της για να αποδεχθεί τη φυσική αλλαγή στο σώμα της μετά και τη δεύτερη γέννα.

«Βλέπω το σώμα μου, βλέπω τη διαφορά στο σχήμα, βλέπω ότι κέρδισα βάρος, αλλά ταυτόχρονα βλέπω ότι έχω ένα όμορφο αγόρι και αυτό το μικρό κορίτσι που είναι κάτι το εκπληκτικό και είμαι πολλή χαρούμενη», λέει η Teigen.
Η Teigen, που έχει δύο παιδιά την 2χρονη Luna και τον 8 μηνών Miles, παραδέχεται πως η μητρότητα την έκανε να αλλάξει τη στάση της απέναντι στο βάρος και να εστιάζει πλέον στη γενικότερη ευημερία της και των παιδιών της και όχι τόσο στα νούμερα της ζυγαριάς.

Δείτε το γνωστό μοντέλο πριν και μετά στο video.

Φωτογραφία: Instagram teigenpictures

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved