Chrissy Teigen: Αυτοσαρκάζεται και φωτογραφίζεται με τα παιδιά της (pics)

Μπορεί να είναι μαμά αλλά δεν παύει να είναι Instagramer

Chrissy Teigen: Αυτοσαρκάζεται και φωτογραφίζεται με τα παιδιά της (pics)

17 Μαΐου έδειχναν τα ημερολόγιά μας όταν διέρρευσε η είδηση πως η Chrissy Teigen έφερε στον κόσμο το δεύτερό της παιδί. Τρεις ημέρες αργότερα η διάσημη μαμά δημοσίευσε μια φωτογραφία του γιού της και ευχαρίστησε τους ακολούθους της για τις ευχές τους.

H Chrissy Teigen μπορεί να είναι μια άκρως γλυκιά μανούλα και επιτυχημένη επαγγελματίας αλλά δεν παύει και να είναι μια ενεργή Instagramer που ενημερώνει συχνά τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media. Μάλιστα, δύο ημέρες πριν δημοσίευσε μια φωτογραφία με τα δύο της παιδιά στην αγκαλιά της στην οποία δε δίστασε να αυτοσαρκαστεί.

«Μήπως να ανεβάσω αυτήν που το πρόσωπό μου φαίνεται τέλειο αλλά το κεφαλάκι του μικρού φαίνεται στον αέρα ενώ η Luna δείχνει άνετη, εκείνη που το κεφάλι του στηρίζεται σωστά αλλά το πρόσωπό μου δε μου αρέσει και πολύ ενώ η Luna συνεχίζει να δείχνει άνετη ή να ανεβάσω εκείνη που κλαίει, το πρόσωπό μου παραμένει περίεργο και η Luna είναι και πάλι άνετη;» αυτός ήταν ο χιουμοριστικός προβληματισμός της όμορφης μαμάς που δεν δίστασε να τον μοιραστεί μαζί μας.

Δείτε την φωτογραφία που δημοσίευσε στην gallery που ακολουθεί..

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved