Ελένη Μενεγάκη: Η τσιρίδα της Βαλέριας και η απάντηση της παρουσιάστριας σε follower (vid)

Η Ελένη Μενεγάκη έκανε την έκπληξη!

Ελένη Μενεγάκη: Η τσιρίδα της Βαλέριας και η απάντηση της παρουσιάστριας σε follower (vid)

Για πρώτη φορά δημοσίευσε βίντεο με τις κόρες της Βαλέρια και Μαρίνα, δείχνοντας τα πρόσωπά τους. Αυτό ήταν κάτι που έκανε αμέσως το γύρω του διαδικτύου, καθώς η αγαπημένη μας παρουσιάστρια δεν μας συνηθίζει σε φωτογραφίες και βίντεο που εκθέτουν τα πρόσωπα των παιδιών της. Και αυτό είναι κάτι, που πραγματικά σεβόμαστε, γι' αυτό άλλωστε και στο χθεσινό μας άρθρο δεν δημοσίευσαμε το βίντεο, παρά μόνο φωτογραφίες των παιδιών με κρυμμένα τα πρόσωπά τους.

Το βίντεο αυτό λοιπόν, που δημοσίευσε με αφορμή τη χιονισμένη της αυλή, αγαπήθηκε από τους διαδικτυακούς της φίλους περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο και πολλοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν να σχολιάσουν από κάτω. Αυτό που πρόσεξαν ωστόσο οι περισσότεροι ,ήταν η τσιρίδα της Βαλέριας, τη στιγμή που κατεβαίνει την τσουλήθρα. Όλοι έγραψαν, ότι ξεκάθαρα μοιάζει στη μαμά της, Ελένη Μενεγάκη, μιας και η φωνή της και δη η τσιρίδα της είναι «ΟΛΟΙΔΙΑ» με εκείνης.

Μάλιστα, η Ελένη απάντησε και σε ένα από αυτά τα σχόλια, επιβεβαιώνοντας ότι τα κορίτσια στο βίντεο είναι οι κόρες της Βαλέρια και Μαρίνα και δείχνοντας με τον τρόπο της ότι δεν ανέβασε το βίντεο κατά λάθος, όπως φανταστήκαμε.

«Το χαίρονται τα κοριτσάκια. Ελενηηηη η Βαλερια κ η Μαρίνα είναι;;;Παντός από την φωνή, μου θυμίζει εσένα πρόσφατα που ούρλιαζες», έγραψε η θαυμάστρια της Ελένης με την παρουσιάστρια να απαντά: «Ναι αυτές ειναι !!!», συνοδεύοντας το σχόλιό της με ένα emoji που στέλνει φιλάκι.


https://www.instagram.com/p/BsXXkY7oNGJ/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Αλήθεια για πείτε μας και εσείς... Θυμίζει η τσιρίδα της Βαλέριας κάτι από Ελένη Μενεγάκη ή όχι;

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved