Διάσημη μαμά ζητά συμβουλές για να αντιμετωπίσει τους κολικούς του μωρού της (pics)

Κολικοί βρέφους: Μυστικά για να τους αντιμετωπίσετε

Διάσημη μαμά ζητά συμβουλές για να αντιμετωπίσει τους κολικούς του μωρού της (pics)

Η διάσημη μαμά και ο σύντροφός της έγιναν γονείς τον Οκτώβριο του 2018, καλωσορίζοντας στον κόσμο ένα αξιολάτρευτο κοριτσάκι!

Το όνομα που διάλεξαν για εκείνη; Banks! Από τη μέρα της γέννησης της μικρούλας, όλα στο σπίτι της οικογένειας άλλαξαν. Η ηθοποιός έζησε από την αρχή τη μητρότητα και για μια ακόμη φορά άλλαξε πάνες. Δεν είναι και λίγο μετά από 6 χρόνια να γίνεσαι ξανά μαμά και να τα ζει όλα από την αρχή!

Κάθε αρχή και δύσκολη

Η Hilary Duff ήξερε πώς να μεγαλώνει αγόρια! Κορίτσια όμως; Και ενώ από πείρα διαχειρίστηκε πολύ καλά τις πρώτες στιγμές με το μωρό της, τα κλάματα, την αλλαγή της πάνας και το μπανάκι του, η ηθοποιός ήρθε αντιμέτωπη με κάτι που δεν αντιμετώπισε όταν ο Luca ήταν μικρός. Τι; Μα φυσικά τους κολικούς!

hilaryduff 47691806 1786916358079974 3354179895438104408 n

«Προς όλους τους γονείς που αντιμετώπισαν κολικούς με τα μωρά τους!», έγραψε κάτω από μια φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και συνέχισε, «Κάποτε θα τελειώσουν σωστά; Θα σταματήσει ποτέ αυτό το κλάμα; Έχω διαβάσει τα πάντα στο Internet, αλλά τίποτε από αυτά δεν λειτούργησε πάνω από μια ώρα. Έχουμε κάνει όλα τα προφανή πράγματα που μπορούσαμε. Παρακαλώ αφήστε σε σχόλια τις δικές σας μαγικές συμβουλές!», χρησιμοποιώντας στο τέλος όλο χιούμορ, «Μωρό προς πώληση».

Τι είναι οι κολικοί;

Ένα με δύο στα δέκα φυσιολογικά μωρά παρουσιάζουν κολικούς. Μπορεί να εμφανίζονται πολλές φορές την ημέρα και να διαρκούν από 20 λεπτά μέχρι και 2 ώρες.

Μαγικές συμβουλές από μαμάδες για την αντιμετώπιση των κολικών στα μωρά

Όπως ήταν φυσικό οι follower μαμάδες της Hilary Duff έσπευσαν να αφήσουν σε σχόλιο τη δική τους μαγική συμβουλή, που ίσως βοηθήσει και τη δική της κόρη να ηρεμήσει.

«Νανούρισέ το κρατώντας το αγκαλιά με το χέρι σου προσπαθώντας να ζεστάνεις την κοιλιτσα του».

«Κράτα τα ποδαράκια του για λίγο λυγισμένα προς την κοιλιά, ώστε να βγουν τα αέρια και να ανακουφιστεί».

«Κάνε μασάζ στην κοιλιτσα της, με απαλές αργές και κυκλικές κινήσεις».

«Βάλτη στο στήθος σου. Οι χτύποι της καρδιάς σου θα το καθησυχάσουν».

«Κράτα τη στην αγκαλιά σου και παρηγόρησέ τη».

Ελπίζουμε όλες οι παραπάνω συμβουλές να την έχουν βοηθήσει. Αν και εσείς αντιμετωπίζετε το ίδιο πρόβλημα, δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε τις μαγικές συμβουλές μαμάδων για να αντιμετωπίσετε τους κολικούς του μωρού σας!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved