Μωράκια κάνουν γυμναστική και μας χαρίζουν απίστευτες στιγμές γέλιου (vid)

Τα παιδιά μιμούνται τους γονείς τους την ώρα που ασκούνται.

Μωράκια κάνουν γυμναστική και μας χαρίζουν απίστευτες στιγμές γέλιου (vid)

Σύμφωνα με τους ειδικούς, η γυμναστική μπορεί να αρχίσει από την τρυφερή ηλικία των δύο ετών! Ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται με τέτοιο τρόπο, ώστε να αποτελεί ψυχαγωγία για το παιδί και όχι υποχρέωση.

Οι ιδανικές ασκήσεις για όσα παιδάκια είναι από 2-6 ετών, είναι τα παιχνίδια που παίζατε και εσείς, όταν ήσασταν σε μικρή ηλικία. Το κυνηγητό, το κουτσό, το σκοινάκι, το ποδήλατο, το κολύμπι αλλά το περπάτημα. Το ποδόσφαιρο για τα αγοράκια και το μπαλέτο για τα κοριτσάκια καλό θα ήταν να το ξεκινούσαν αφού γίνουν τριών ετών και πάνω.

Όταν το παιδί σας αρχίσει το σχολείο και για όσο θα πηγαίνει στις πρώτες τάξεις του δημοτικού, τα ομαδικά παιχνίδια είναι ότι καλύτερο. Αυτά μπορεί να είναι το ποδόσφαιρο ή το μπάσκετ.

Αυτό που θα πρέπει να προσέξετε σαν γονιός, είναι να μην πιέσετε το παιδί σας να ακολουθήσει ένα συγκεκριμένο άθλημα ή να του επιβάλλεται κάτι το οποίο δεν θα του αρέσει.

Στην προκειμένη περίπτωση τα μωράκια είναι ενθουσιασμένα με τις ασκήσεις που μπορούν να κάνουν. Κάνουν τούμπες, ξαπλώνουν στο πάτωμα, ή παίρνουν αγκαλιά μια τεράστια μπάλα.

Απολαύστε τα στο βίντεο που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved