Πασίγνωστος ηθοποιός ισχυρίζεται ότι η μητέρα του τον κυοφορούσε 12 μήνες (pics)

Και ποιος δεν γνωρίζει τον διάσημο αυτό ηθοποιό!

Πασίγνωστος ηθοποιός ισχυρίζεται ότι η μητέρα του τον κυοφορούσε 12 μήνες (pics)

Γνωστός για τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του, τις ταινίες δράσης που έχει πρωταγωνιστήσει, τις κωμωδίες και το ταλέντο του στις πολεμικές τέχνες!

Μπορεί ωστόσο οι πολεμικές τέχνες να είναι αυτές που τον έχουν χαρακτηρίσει όλα αυτά τα χρόνια, αλλά ο 64χρονος ηθοποιός αποκάλυψε ακόμη ένα στοιχείο για εκείνον που τον κάνει ξεχωριστό.

Ότι πέρασε, αντί για 9 μήνες στην κοιλιά της μητέρας του, 12! Ναι, ναι καλά διαβάζετε! Ο Jackie Chan, όσο απίστευτο και αν ακούγεται, ισχυρίζεται ότι αυτό είναι αλήθεια και πως η μητέρα του, όντως τον κυοφορούσε για 12 μήνες!

Σε μια συνέντευξή του το 2010 στην εκπομπή του Jonathan Ross, όταν ρωτήθηκε αν αυτό είναι αλήθεια, ο ίδιος απάντησε «ναι», συμπληρώνοντας ότι ήταν ένα «μεγάλο μωρό!».

Σύμφωνα με τον Chan, οι γονείς του δεν είχαν την οικονομική δυνατότητα να καλύψουν το χειρουργείο (καισαρική τομή) για να γεννηθεί, αν και κάποια στιγμή σκέφτηκαν να τον πουλήσουν για να καλύψουν τα έξοδα, αλλά φίλοι τους που τους δάνεισαν χρήματα, τους έπεισαν να τον κρατήσουν.

Ξέρουμε τι σκέφτεστε, επειδή σκεφτόμαστε ακριβώς το ίδιο: «μα είναι δυνατόν να γεννηθεί παιδί τρεις μήνες μετά τον 9ο μήνα;». Φυσικά και όχι!

Ο γυναικολόγος Dr Joseph Sgroi, ισχυρίζεται ότι δεν υπάρχει πιθανότητα να έχει συμβεί κάτι τέτοιο. «Είναι αδύνατο να έχει περάσει μια εγκυμοσύνη τον 10ο μήνα ή τον 11ο. Απίθανο! Αυτό που εγώ πιστεύω ότι έχει συμβεί είναι ότι η μητέρα του, δεν είχε κανονικές περιόδους κάτι που θα μπέρδεψε την ίδια και τους γιατρούς για την ημερομηνία τελευταίας περιόδου και πιθανής ημερομηνίας τοκετού! Με λίγα λόγια υπολόγισε 3 παραπάνω μήνες εγκυμοσύνης... από λάθος! Κανένας γιατρός δεν αφήνει καμία έγκυο γυναίκα να ξεπεράσει την 40η ή την 41η εβδομάδα της εγκυμοσύνης της!».

Όσο για τον Jackie Chan και τους ισχυρισμούς του;

Σύμφωνα με την κινεζική κουλτούρα, υπάρχει ένας άλλος τρόπος υπολογισμού της κύησης σύμφωνα με το Σεληνιακό ημερολόγιο. Ίσως σε αυτό να βασίστηκε και η μητέρα του, υπολογίζοντας «λάθος» την εγκυμοσύνη της!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved