H Rachel McAdams ποζάρει με τα θήλαστρα για γνωστό περιοδικό και περνά το δικό της μήνυμα (pics)

Κατάφερε να γίνει viral με μόνο και μόνο φωτογραφία της!

H Rachel McAdams ποζάρει με τα θήλαστρα για γνωστό περιοδικό και περνά το δικό της μήνυμα (pics)

Ο ηθοποιός δεν έκανε γνωστή την εγκυμοσύνη της ή την ιστορία της τοκετού της. Η ίδια θέλει να κρατήσει όλα αυτά τα ωραία πράγματα της μητρότητας για την ίδια.

Ωστόσο, ένα πράγμα από όλη αυτή την μαγεία δεν θέλει να το κρατήσει κρυφό. Ποιο είναι αυτό; Το ότι αντλεί γάλα κατά τη διάρκεια της εργασίας της.

Η Rachel McAdams, πρόσφατα φωτογραφήθηκε από την φωτογράφος Claire Rothstein για το περιοδικό Girls Girls Girls όταν χρειάστηκε να κάνει ένα διάλειμμα για να βγάλει με τα μπιμπερό το γάλα για το μωρό της. Φορώντας ρούχα Versace και μια μπλούζα γεμάτη διαμάντια, η McAdmans έκανε ό, τι κάνουν όλα τα μαμάδες (που έχουν γεννήσει και θηλάζουν) κάθε μέρα και η Rothstein απομιμήθηκε αυτή την φωτογραφία που έχει γίνει πλέον ιογενή!

Η Rothstein εξηγεί ότι η ίδια και η McAdams είχαν μια μικρή διαφωνία στην αρχή για το ποια ήταν η ιδέα γι 'αυτή τη φωτογραφία, αλλά ο ίδιος η φωτογραφία θυμήθηκε ότι η ιδέα ήταν ηθοποιός, «κάτι που με κάνει να την αγαπώ ακόμα περισσότερο », δήλωσε η Claire Rothstein.

Στο σχόλιο που συνοδεύει την υπέροχη αυτή φωτογραφία η Rothstein μεταξύ άλλων έγραψε: «Η θηλασμός είναι το πιο φυσιολογικό πράγμα στο κόσμο και δεν καταλαβαίνω πώς και γιατί κρίνεται!».

Η φωτογράφος πρόσθεσε, ότι ήθελε να δημοσιεύσει την φωτογραφία για να αλλάξει τις αντιλήψεις που επικρατούν εκεί έξω για τη θηλασμό, την άντληση και τις εργαζόμενες μητέρες.


https://www.instagram.com/p/Brhe4xHgQqY/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Η απόφαση της McAdams να ομαλοποιήσει την άντληση του μητρικού γάλακτος μέσω αυτής της λαμπρής εικόνας είναι κάτι εκπληκτικό καθώς δεν είναι ένα πρόσωπο που βλέπει καθημερινά στα social media και δεν περνάει χρόνο στην περιποίηση και την καλλωπισμό.

Όταν έδωσε την πρώτη της συνέντευξη μετά την γέννηση του γιου της Άνοιξης, φορούσε ένα γκρι πουκάμισο, φαρδιά παπούτσια και αθλητικά παπούτσια, δήλωσε η δημοσιογράφος Helena de Bertodano της εφημερίδας The Sunday Times U. Κ.).

Κατά τη διάρκεια της τότε συνέντευξης η McAdams αρνήθηκε να αναφερθεί στο όνομα του γιου της ή την ακριβή ημερομηνία γέννησής της.

«Θέλω να κρατήσω την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας ακόμα κι αν η ίδια η ζωή μου δεν είναι έτσι. Απολαμβάνω το ρόλο της μαμάς και διασκεδάζω ό, τι άλλο άλλο. Τα πάντα γύρω από αυτό το ρόλο είναι διασκεδαστικά και με εμπνέουν. Ακόμη και οι δύσκολες μέρες ... υπάρχει κάτι υπέροχο ακόμη και σε αυτές!».

Οι περισσότεροι από εμάς σίγουρα δεν θα θυμούνται σε τίποτα τον McAdams και τον τρόπο που δείχνει σε αυτή τη φωτογραφία κατά τη διάρκεια της χρήσης των βρεφών για να βγάλει το γάλα, αλλά μπορούμε να κατανοήσουμε πλήρως ότι σε ορισμένες περιπτώσεις, η μητρότητα σημαίνει να φοράτε φαρδύ ρούχα ή τα ρούχα της δουλειάς σου (ακόμα και αν δεν είναι Versace).

Ο ηθοποιός μπορεί να κρατήσει κρυφά ορισμένα πράγματα της μητρότητας, αλλά ο τρόπος που έδειξε στον κόσμο αυτή την πλευρά της καθημερινότητάς της, ήταν κάτι που σίγουρα έκανε πολλές γυναίκες εκεί έξω να δουν την θηλασμό και την άντληση με διαφορετική ματιά.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved