Φέτος τα Χριστούγεννα ακολουθούμε αυτό το «φωτεινό παράδειγμα αλληλεγγύης»

Ποιο παιδάκι δεν περιμένει τα Χριστούγεννα με ανυπομονησία;

Μαργαρίτα Νικολάου
Φέτος τα Χριστούγεννα ακολουθούμε αυτό το «φωτεινό παράδειγμα αλληλεγγύης»

Καθώς οι ημέρες των διακοπών πλησιάζουν τα μικρά μας ενθουσιάζονται ακόμη περισσότερο. Βιώνουν στο έπακρο τη μαγεία των γιορτών, χαζεύουν τα πολύχρωμα λαμπάκια και τα στολίδια στο δέντρο. Και φυσικά, μετρούν τις στιγμές μέχρι επιτέλους να δουν τον Άγιο Βασίλη, που θα φέρει το πολύχρωμο δώρο τους. Τα πάντα στα μάτια τους μοιάζουν μαγικά και ξεχωριστά…

Και όμως, δεν ισχύει το ίδιο για όλα τα παιδάκια. Και αυτό διότι κάποιες οικογένειες δεν έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν στα μικρότερα μέλη τους όλα τα παραπάνω, δεν μπορούν να τους χαρίσουν δώρα, ούτε να μοιραστούν όμορφες στιγμές γύρω από το γιορτινό τραπέζι. Υπάρχουν λοιπόν, κάποιοι μικροί ήρωες που δεν είναι τόσο τυχεροί όσο τα δικά μας αγγελούδια. Και είναι σημαντικό να μην τους ξεχνάμε…

Αυτές τις ημέρες μπορούμε να τους στηρίξουμε και να τους δώσουμε την ευκαιρία να ζήσουν παραμυθένιες στιγμές, ακολουθώντας το «φωτεινό παράδειγμα αλληλεγγύης» που μας δίνει για μία ακόμη χρονιά η ΑΒ Βασιλόπουλος. Η εταιρεία, με το βλέμμα στραμμένο στις επόμενες γενιές, προσφέρει σε όλα τα παιδιά που χρειάζονται την ουσιαστική μας στήριξη, ελπίδα και αισιοδοξία. Πολλαπλασιάζει το καλό σε κάθε γειτονιά της Ελλάδας, υλοποιώντας δυναμικές ενέργειες σίτισης, με αποδέκτες πολλές οικογένειες που το έχουν ανάγκη.

Φέτος, κάθε ευχή γίνεται πραγματικότητα

Αρκεί να αναφέρουμε ότι για όγδοη συνεχόμενη χρονιά, η εταιρεία σε συνεργασία με το «Μπορούμε» και την «Τράπεζα Τροφίμων», ειδικά για την γιορτινή περίοδο των Χριστουγέννων, προσφέρει τα τρόφιμα για το εορταστικό τραπέζι 6.000 οικογενειών με παιδιά σε ολόκληρη τη χώρα, γεμίζοντας με ζεστασιά παιδικές ψυχές και συνανθρώπους που μας χρειάζονται δίπλα τους ουσιαστικά.

Για κάποια παιδιά το γιορτινό τραπέζι είναι απλά μια ευχή. Και φέτος η ΑΒ Βασιλόπουλος, κάνει την ευχή πραγματικότητα, προσφέροντας απλόχερα γεύματα ευτυχίας, παιδικά χαμόγελα και στιγμές αγάπης και ζεστασιάς, σε 6.000 οικογένειες με παιδιά.

AB VASILOPOULOS

Με αυτόν τον τρόπο, μας υπενθυμίζει το πραγματικό νόημα των γιορτών και μας εμπνέει να προσφέρουμε και εμείς σε κάθε οικογένεια που χρειάζεται τη στήριξή μας. Γιατί φέτος μπορούμε μαζί να κάνουμε τις γιορτές πιο όμορφες για όλους, κάνοντας «Δώρα Αγάπης», που μας δίνουν την ευκαιρία να προσφέρουμε σε όσους το έχουν ανάγκη.

Μπορούμε πάντα να στεκόμαστε δίπλα στους συνανθρώπους μας, και να τους κάνουμε να βλέπουν το μέλλον με αισιοδοξία. Το ίδιο κάνει και η ΑΒ Βασιλόπουλος μέσα από μοναδικές ενέργειες που δημιουργούν μία μεγάλη «αγκαλιά» και μας δείχνουν έμπρακτα τι θα πει αλληλεγγύη.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved