Δείτε πώς είναι σήμερα οι πρωταγωνιστές της ταινίας «Τιτανικός» 21 χρόνια μετά (vid)

Το πιστεύετε; Πέρασαν 21 χρόνια από την προβολή του «Τιτανικού» που υπήρξε μία από τις εμπορικότερες ταινίες όλων των εποχών.

Δείτε πώς είναι σήμερα οι πρωταγωνιστές της ταινίας «Τιτανικός» 21 χρόνια μετά (vid)

Ο «Τιτανικός» του James Cameron, είχε αρχικά προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις 2 Ιουλίου 1997, όμως λόγω καθυστέρησης στο post-production κυκλοφόρησε στις 19 Δεκεμβρίου 1997. Η ταινία αποδείχτηκε τεράστια καλλιτεχνική και εισπρακτική επιτυχία. Προτάθηκε για 14 Όσκαρ κερδίζοντας 11, μεταξύ των οποίων Καλύτερης Ταινίας και Σκηνοθεσίας, και έγινε η μεγαλύτερη εισπρακτική επιτυχία όλων των εποχών με συνολικές εισπράξεις 1,8 δισεκατομμύριο δολάρια. Τον τίτλο τον κράτησε για 12 χρόνια, μέχρι την επόμενη ταινία του Cameron, «Avatar».

Στις 4 Απριλίου 2012 η ταινία επανακυκλοφόρησε σε μορφή 3D για τον εορτασμό 100 χρόνων από τη βύθιση του πλοίου. Η επανακυκλοφορία της ταινίας απέφερε 343,6 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως ανεβάζοντας τις συνολικές εισπράξεις στα 2,1 δισεκατομμύρια δολάρια και έγινε η δεύτερη ταινία στην ιστορία του κινηματογράφου που ξεπέρασε τα 2 δισεκατομμύρια δολάρια σε εισπράξεις πίσω από το Avatar. Το 2017, η ταινία επανεκδόθηκε για την 20ή επέτειό της και επελέγη για συντήρηση στο Εθνικό Μητρώο Κινηματογράφου των Ηνωμένων Πολιτειών.

Στην ταινία πρωταγωνιστούσαν οι : Leonardo DiCaprio, Kate Winslet, Billy Zane, Kathy, Bates, Frances Fisher, Bernard Hill, Jonathan Hyde, Danny Nucci, David Warner, Bill Paxton.

Πώς είναι όμως σήμερα, 21 χρόνια μετά, οι πρωταγωνιστές της ταινίας;

Δεν έχετε παρά να δείτε το βίντεο που ακολουθεί. Ορισμένοι ηθοποιοί έχουν αλλάξει πολύ.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved