Διάσημος ηθοποιός δεν θέλει στη νέα του ζωή τον 16χρονο γιο του - Το χρονικό της απόφασής του

Η γνωστή ηθοποιός σύζυγός του, δεν μπορούσε να μείνει άλλο σιωπηλή και άνοιξε το στόμα της...

Διάσημος ηθοποιός δεν θέλει στη νέα του ζωή τον 16χρονο γιο του - Το χρονικό της απόφασής του

Η 50χρονη ηθοποιός πριν μερικές ώρες δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ένα συγκινητικό μήνυμα για το πώς ο μονάκριβος 16χρονος γιος της Kassius Lijah, έμεινε έξω από τη ζωή του πατέρα του, της μητριάς του και των τριών αδελφών του.

«12 χρόνια πριν κατέθεσα τα νομικά χαρτιά και πέρασα 8 χρόνια υπερασπιζόμενη τον εαυτό μου και την κηδεμονία του γιου μου στο δικαστήριο, καθώς ο πρώην σύζυγός μου και η νέα του σύζυγός ήθελαν να μου πάρουν την πλήρη κηδεμονία (αυτό σημαίνει ότι θα έβλεπα τον γιο μου 4 ημέρες το μήνα) και επιπλέον θα έπρεπε να καταβάλω και διατροφή για τη φροντίδα του παιδιού», άρχισε να γράφει η Vanessa Marcil και συνέχισε, «Έχασαν την υπόθεση και πλήρωσα περίπου 200.000 δολάρια. Ποτέ δε μίλησα δημόσια για να προστατέψω τον τότε ανήλικο γιο μου από τους φωτορεπόρτερ που τον ακολουθούσαν όπου κι αν πήγαινε και τον τρομοκρατούσαν!».

arent you that guy 1723880 354335208076565 1225810412 n

«Επίσης, ποτέ δε ζήτησα διατροφή για το παιδί και ποτέ δεν στέρησα χρόνο από τον Kass, ήταν ελεύθερος να δει τον μπαμπά του, όποτε ήθελε! Στο τέλος έχασαν όλες τις δικαστικές υποθέσεις και πάντα η απόφαση σε όλες ήταν μία. Να έχουν το 50% της κηδεμονίας του παιδιού (ακόμη το έχουν). Ποτέ δε ζήτησα το 100% της κηδεμονίας τους και ΠΟΤΕ δεν θα το ζητούσα!», συνέχισε να γράφει η ηθοποιός.

Σύμφωνα με την Vanessa, o Brian Austin Green και η Megan Fox, «αποφάσισαν να βγάλουν μια και καλή τον Kass από τη ζωή τους» και τη ζωή των τριών γιων τους, Journey River, 2 ετών, Bodhi Ransom, 4½ ετών και Noah Shannon, 6 ετών.

«Ο Kass δεν έχει γνωρίσει ποτέ τα νεότερα αδέρφια του και δεν επιτρέπεται να γνωρίζει που ζει ο βιολογικός του πατέρας, η μητριά του και τα τρία του αδέρφια», έγραψε η Marcil. «Οι υποθέσεις κηδεμονίας πληγώνουν μόνο τα παιδιά και η αλήθεια θα μας κάνει να νιώσουμε ελεύθεροι. Βάλτε τα παιδιά σας πρώτα παιδιά. Δεν πρέπει ποτέ να υπάρχει ένας "περισσότερο σημαντικός γονιός", τα παιδιά αγαπούν και τους δύο γονείς τους το ίδιο, ό,τι και αν συμβαίνει ανάμεσα σε ένα ζευγάρι. Ο Kass έχει πραγματικά πληγωθεί από τη μέρα που η μισή του οικογένεια τον έβγαλε από τη ζωή της χωρίς καμία εξήγηση. Ας κάνουμε το καλύτερο για τα παιδιά μας. Ας μοιραστούμε τις ιστορίες μας!».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved