Άλκης Κούρκουλος: «Δεν ξέρω πότε σταμάτησα να είμαι "ο γιος του Κούρκουλου"»

Για την απόφαση του να ασχοληθεί με την υποκριτική, τι είπαν οι γονείς του, όταν τους το ανακοίνωσε αλλά και πώς αντιμετώπιζε το γεγονός ότι ήταν γιος του Κούρκουλου, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Άλκης Κούρκουλος.

Άλκης Κούρκουλος: «Δεν ξέρω πότε σταμάτησα να είμαι "ο γιος του Κούρκουλου"»

«Εγώ δεν έγινα ηθοποιός για να είμαι γνωστός ή για να μοιράζω συνεντεύξεις. Δυστυχώς, ήμουν γνωστός από πολύ νωρίς και χωρίς να έχω κάνει ακόμα τίποτα στη ζωή μου -μα τίποτα απολύτως- απλώς και μόνο επειδή ήμουν ο γιος κάποιου. Βγήκα ύστερα στο θέατρο και ήμουν "ο γιος του τάδε" Και αυτή είναι η αλήθεια» είπε στο Down Town και συνέχισε:

«Δεν ξέρω πότε σταμάτησα να είμαι "ο γιος του Κούρκουλου" ξέρω ότι από την αρχή προσπάθησα να χαράξω τον δικό μου δρόμο. Φέτος, κλείνω 30 χρόνια στο θέατρο. Δεν είχα όνειρο να γίνω ηθοποιός. Πρώτα μπήκα στη Σχολή Σταυράκου, που σπούδασα Διεύθυνση Φωτογραφίας και μετά πήγα στη Σχολή του Εθνικού. Όταν το ανακοίνωσα στους γονείς μου μου είπαν: "Κάνε ό,τι θέλεις στη ζωή σου" Υπάρχουν φορές που κουράζομαι. Αλλά, όταν σκέφτομαι τον Κώστα Βουτσά να παίζει ακόμα, κλείνω το στόμα μου και λέω: "Δεν μπορείς να κουράζεσαι εσύ, απαγορεύεται" Δεν ξέρω αν είμαι καλός ηθοποιός. Ξέρω ότι προσπαθώ να βελτιώνομαι ως ηθοποιός. Θέλω να είμαι προσγειωμένος».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved