Ο μικρός Σάββας δεν αφήνει τη Δούκισσα να φάει! Δείτε το αστείο βίντεο που δημοσίευσε η ίδια

Ω ναι! Η Δούκισσα Νομικού μαθαίνει από την καλή πώς είναι τελικά να έχεις ένα μωρό μέσα στο σπίτι!

Ο μικρός Σάββας δεν αφήνει τη Δούκισσα να φάει! Δείτε το αστείο βίντεο που δημοσίευσε η ίδια

Ο ερχομός ενός μωρού μόνο ευτυχία μπορεί να φέρει σε ένα σπίτι. Ευτυχία... και μερικές αλλαγές στη ρουτίνα και στην καθημερινότητα της μαμάς και του μπαμπά.

Φαίνεται πως η Δούκισσα αντιμετωπίζει όλα εκείνα τα «προβλήματα» που αντιμετωπίζουν όλες οι νέες μαμάδες και ένα από αυτά τα προβλήματα δεν είναι άλλο από το ότι δεν μπορεί να φάει με την ησυχία της ένα πιάτο φαγητό!

Το Σαββατοκύριακο η Δούκισσα δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram θέλοντας να δείξει με τον δικό της μοναδικό και χιουμοριστικό τρόπο το πώς είναι η ζωή της με τον Σάββα, αυτό το διάστημα στο σπίτι.

«Mommy's life», έγραψε κάτω από το βίντεο και συνέχισε, «Αυτοσχέδια ταινία -πολύ- μικρού μήκους με τίτλο "Άσε με να φάω." Υπογράφω σκηνοθεσία», ενώ ένα από τα hastags που συνόδευαν στο τέλος το μήνυμά της ήταν «#xazomom».

Η μητρότητα της πάει πολύ και πραγματικά χαιρόμαστε που μοιράζεται μαζί μας το πώς περνά στο σπίτι, τώρα που ο Σάββας είναι 7 μηνών!

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί, όσες είστε νέες μαμάδες σίγουρα θα ταυτιστείτε μαζί της, ενώ όσες έχετε περάσει από αυτό το στάδιο,σίγουρα θα σας θυμίσει κάτι από την τότε δική σας καθημερινότητα!


https://www.instagram.com/p/BpcQBSrh5S8/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved