Ποια βίντεο κάνουν πάταγο στο YouTube; Αυτά που αποκαλύπτουν το φύλο του μωρού (vids)

Πλέον τα ζευγάρια μαθαίνουν το φύλο του μωρο μέσα από ένα mini πάρτι και μια τούρτα!

Ποια βίντεο κάνουν πάταγο στο YouTube; Αυτά που αποκαλύπτουν το φύλο του μωρού (vids)

Τα πάρτι αποκάλυψης φύλου μωρού, τον τελευταίο χρόνο έχουν γίνει viral και εμείς δεν χορταίνουμε να τα βλέπουμε. Άλλα είναι αστεία, άλλα συγκινητικά, άλλα αποτυχημένα.

Το YouTube ανέφερε ότι τα βίντεο αποκάλυψης φύλου μωρού έχουν αυξηθεί τους τελευταίους 12 μήνες κατά 170%. Η μανία αυτή άρχισε το 2016 από την Αυστραλία και τα τελευταία χρόνια έχει εξαπλωθεί στην Αμερική, το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ευρώπη, με τους χρήστες να ανεβάζουν καθημερινά καινούρια βίντεο.

Εκτός από τα βίντεο όμως έχουν αυξηθεί και οι χρήστες που τα παρακολουθούν.

Τι τα κάνει όμως τόσο δημοφιλή;

Μα, το γεγονός ότι είναι αξιολάτρευτα! Αυτό τα κάνει δημοφιλή! Ένα νέο μωρό στην οικογένεια, όπως και να έχει είναι κάτι μοναδικό, αλλά να βλέπεις τις εκφράσεις και τα συναισθήματα των μελλοντικών γονιών, των μεγαλύτερων αδερφών, της οικογένειας και των φίλων, είναι κάτι που σε κάνει να μη μπορείς να πάρεις τα μάτια σου από πάνω τους.

Πώς γίνεται να μην ξέρουν οι γονείς το φύλο του μωρού τους;

Κάποιος από την οικογένεια, ενημερώνεται για το φύλο του μωρού από τον γιατρό του ζευγαριού. Έπειτα αναλαμβάνει να οργανώσει το πάρτι. Η πιο δημοφιλής μέθοδος αποκάλυψης είναι το κέικ. Το ζευγάρι κόβει ένα κέικ που μέσα κρύβει κρέμα ή καραμελάκια σε ροζ ή γαλάζιο χρώμα, ανάλογα και με το φύλο του μωρού που περιμένει.

Κάποιοι άλλοι πάλι, γίνονται ακόμη πιο δημιουργικοί. Για παράδειγμα οργανώνουν ένα πάρτι με paint guns, ρίχνοντας χρώμα με το φύλο του μωρού ή φουσκώνουν μπαλόνια και τα σκάνε μέχρι να βρεθεί το ένα και μοναδικό που κρύβει αλεύρι με το χρώμα του φύλου του μωρού.

Ποια όμως είναι τα κορυφαία βίντεο αυτή τη στιγμή στο YouTube;

Υπάρχουν πολλά βίντεο με την αποκάλυψη φύλου μωρού, αλλά ένα από τα πιο κορυφαία είναι αυτό που έχει μέχρι στιγμής 6.000.000 προβολές. Δεν είναι και λίγες!



Εκτός από αυτό, βρήκαμε ακόμη 3 υπέροχα και αστεία βίντεο. Δείτε τα παρακάτω:

1.



2.



3.



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved