Ζευγάρι μαθαίνει το φύλο του μωρού με… αυγό-ρουλέτα. Δείτε τον ξεκαρδιστικό τρόπο! (vid)

Στην Αμερική αυτή τη στιγμή είναι ο πιο δημοφιλής τρόπος για να ανακαλύψει ένα ζευγάρι, το φύλο του μωρού που περιμένει.

Ζευγάρι μαθαίνει το φύλο του μωρού με… αυγό-ρουλέτα. Δείτε τον ξεκαρδιστικό τρόπο! (vid)

Η αλήθεια είναι πως ο, τι κάνει ο Jimmy Fallon γίνεται, αμέσως, μόδα, καθώς πρόκειται για ένα από τα πρόσωπα της αμερικανικής τηλεόρασης, με τη μεγαλύτερη επίδραση στο κοινό. Πρόσφατα, λοιπόν, ο παρουσιαστής έδειξε στο show του έναν ξεκαρδιστικό τρόπο, που, όμως, έχει και αγωνία για να μάθει ένα ζευγάρι, το φύλο του μωρού που περιμένει.

Ποιος είναι αυτός; Η αυγό-ρουλέτα. Και ναι, είναι στα πρότυπα της κλασικής ρώσικης ρουλέτας, μόνο που εδώ έχουμε να κάνουμε με αυγά.

Πώς γίνεται το κόλπο.

Κάποιος – εκτός του ζευγαριού – παίρνει έξι αυγά και από αυτά, βράζει τα πέντε και αφήνει το ένα ωμό. Κατόπιν, το ζευγάρι στέκεται μπροστά από τα έξι αυγά. Παίρνει ο καθένας από ένα και το σπάει στο μέτωπό του. Σε αυτόν – τον δύσμοιρο – που θα πετύχει το ωμό αυγό, σημαίνει ότι θα είναι και το φύλο του μωρού. Αν, δηλαδή, σπάσει στον πατέρα, θα είναι αγόρι. Αν σπάσει στη μητέρα, θα είναι κορίτσι.

Ένα ζευγάρι από τη Μασαχουσέτη έκανε το πείραμα και το αυγό έσπασε στη μέλλουσα μανούλα. Μάλιστα, εδώ η αδελφή της γυναίκας ( η οποία έβρασε και τα αυγά) ήξερε το φύλο του μωρού από τον γυναικολόγο και όπως αποκάλυψε, πράγματι το ζευγάρι τον Ιούνιο θα αποκτήσει κοριτσάκι! Βρε λες;

Δείτε το βίντεο με τον ξεκαρδιστικό τρόπο.

Διαβάστε επίσης

Στρογγυλή κοιλιά κορίτσι - Μυτερή κοιλιά, αγόρι... Ισχύει;

Φύλο μωρού: Προβλέψτε το από το μέγεθος και το σχήμα του στήθους

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved