Ξέσπασε σε κλάματα όταν η καλύτερή της φίλη (και παρένθετη μητέρα) γέννησε το παιδί της (vid)

Η Erin Boelhower είχε ένα δύσκολο ταξίδι μέχρι να καταφέρει να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα!

Ξέσπασε σε κλάματα όταν η καλύτερή της φίλη (και παρένθετη μητέρα) γέννησε το παιδί της (vid)

Ποιο ήταν αυτό; Να γίνει μητέρα!

Μετά από 6 χρόνια υπογονιμότητας, εξωσωματικών γονιμοποιήσεων και αποβολών, η νεαρή μαμά υποδέχτηκε το μωράκι της, μια κόρη, χάρη στη βοήθεια της επί 10 χρόνια φίλης της, Rachel Cheocolinski, που προσφέρθηκε να γίνει παρένθετη μητέρα.

Μετά από 12 ώρες τοκετού, η Rachel κατάφερε να φέρει στον κόσμο τη μικρούλα Scottie και η Erin ήταν εκεί, κοντά στη φίλη της και δάκρυσε από χαρά όταν επιτέλους γνώρισε την κόρη της.

Ωστόσο, τα δάκρυα δεν ήταν όλα, δάκρυα χαράς! Κάποια από τα δάκρυα της Erin ήταν δάκρυα ανησυχίας για τη φίλη της. «Πώς μπόρεσα να κάνω κάτι τέτοιο σε έναν άνθρωπο;», ακούγεται στο παρακάτω βίντεο να λέει η Erin, αποκαλύπτοντας τις σκέψεις που είχε τη στιγμή που έβλεπε τη φίλη της να γεννά το παιδί της. «Έδειχνε δυστυχισμένη αν και ήξερα ότι ήθελε να το κάνει και θα το έκανε ξανά αν χρειαζόταν, αλλά ήταν πραγματικά σκληρό να βλέπεις κάποιον που αγαπάς να κάνει κάτι τέτοιο για εσένα... να πονά σε τέτοιο βαθμό!».

Παρά τις ανησυχίες της Erin, η Rachel, που έχει ήδη τρία παιδιά, ένιωθε συγκίνηση που κατάφερε να κάνει αυτό το δώρο στη φίλη της. «Είναι σκληρό, να βλέπεις κάποιον που νοιάζεσαι, να πονά! Και μιλάω για τον πόνο της μητρότητας. Θα το έκανα ξανά!» ανέφερε η Rachel προσθέτοντας, «Ένιωσα απερίγραπτη ευλογία. Ήταν ένα συναίσθημα τεράστιας ευγνωμοσύνης και αγάπης, άρχισα να κλαίω, ένιωσα τυχερή που ο Θεός με "χρησιμοποίησε" για να βοηθήσω την καλύτερή μου φίλη να επιτύχει το όνειρό της. Να γίνει μαμά. Να έχει ένα δικό της μωρό!».

Η Erin λέει ότι η Rachel είναι κάτι περισσότερο από την καλύτερή της φίλη, είναι σαν οικογένεια για εκείνη. Και η μικρή Scottie, η οποία πήρε το όνομα της από τον μπαμπά της Erin, του οποίου τα γενέθλια ήταν συμπτωματικά την ίδια ημέρα με την ημέρα της δικής της γέννησης; Είναι αγαπητή από όλη την οικογένειά της.

Δείτε το συγκινητικό βίντεο παρακάτω:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved