Εννέα έξυπνοι τρόποι να καθαρίσεις το σπίτι σου γρήγορα και αποτελεσματικά (vid)

Οργανωθείτε και ξεκινήστε την καθαριότητα.

Εννέα έξυπνοι τρόποι να καθαρίσεις το σπίτι σου γρήγορα και αποτελεσματικά (vid)

Το καθάρισμα του σπιτιού σίγουρα δεν είναι από τις πιο ευχάριστες ασχολίες. Ποιος έχει διάθεση αλλά και χρόνο να καθαρίσει επίμονους λεκέδες, να απομακρύνει μούχλα από τα παράθυρα ή να κάνει τον νεροχύτη ν’ αστράφτει όταν μετά από μερικά μόνο λεπτά θα είναι όπως πριν το καθάρισμα;

Το ερώτημα ρητορικό. Όμως επειδή το καθάρισμα μπορεί πραγματικά να γίνει λίγο πιο εύκολο, σας παρουσιάζουμε μερικά έξυπνα κόλπα και ιδέες για να τις εφαρμόσετε.

Βaby oil

Αυτό το λαδάκι έχει πολλές ιδιότητες. Χρησιμοποιείστε το στο νεροχύτη της κουζίνας σας και θα δείτε μεγάλη διαφορά. Το ίδιο ισχύει και για όλες τις inox επιφάνειες του μπάνιου. Περάστε της με ένα βαμβακερό πανάκι και λίγο baby oil και θα γίνουν σαν καινούριες.

Μαγειρική σόδα και ξύδι λευκό

Ο συνδυασμός αυτών των δύο υλικών είναι σούπερ αποτελεσματικός. Όχι μόνο για τον καθαρισμό του φούρνου αλλά και για την απομάκρυνση της μούχλας από τα παράθυρα και τα πλακάκια.

Αλουμινόχαρτο με μαγειρική σόδα

Κάντε τα ασημικά σας να αστράφτουν χρησιμοποιώντας αλουμινόχαρτο και σόδα. Τοποθετήστε αλουμινόχαρτο σε μια κατσαρόλα με ζεστό νερό, προσθέστε τη μαγειρική σόδα και στη συνέχεια βάλτε το σκεύος που θέλετε να καθαρίσετε μέσα στο νερό.

Αυτά και άλλα μερικά ακόμα κόλπα καθαρισμού μπορείτε να δείτε στο βίντεο που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved