Νέα Συλλογή στα Maison Marasil Φθινόπωρο Χειμώνας 2018-2019‎

Τα καταστήματα Maison Marasil φιλοξενούν τις νέες συλλογές AW2018 των brands Marasil, Mandarino, Sprint, Pierre Cardin & Kitten.

Νέα Συλλογή στα Maison Marasil  Φθινόπωρο Χειμώνας 2018-2019‎

Συλλογές από καθημερινά, σπορ αλλά και ρούχα για ειδικές περιστάσεις καλύπτουν όλες τις ανάγκες και προτιμήσεις των παιδιών.

Οι κολεξιόν των κοριτσιών εμπνευσμένες από τις τάσεις της εποχής, συνδυάζουν δέρμα, βελούδο, γούνα, τούλι καθώς και μεταλλικά υφάσματα διακοσμημένα με logos ή πούλιες. Οι athleisure στυλιστικές τάσεις των celebrities βρίσκουν εφαρμογή στις φετινές σειρές μαζί με το rock στυλ που έχει αγαπηθεί πολύ. Όμως και για τις πιο ρομαντικές δεσποινίδες υπάρχουν ρούχα με λουλούδια, δαντέλες και glam τυπώματα με μεταλλικές λάμψεις.

Στις αγορίστικες συλλογές θα συναντήσουμε ζεστές αποχρώσεις σε χειμερινές παλέτες από βαθύ κόκκινο και vintage μπορντό έως αυστηρό μπλε, με γκρι, πράσινες ή μουσταρδί γκάμες, με τυπώματα, εμπνευσμένα από τους αθλητές του baseball. Φυσικά δε λείπουν τα σακάκια, γιλέκα , μοντγκόμερι και classy πουκάμισα.

Σοφιστικές clean cut γραμμές που ακολουθούν πιστά τις city life τάσεις. Παράλληλα υπάρχουν συλλογές με δυναμικό και αθλητικό στυλ και easy wear outfits για όλη τη μέρα.

Οι νέες κολεξιόν συμπληρώνονται από μεγάλη γκάμα σε αξεσουάρ και παπούτσια με must have σχέδια για αγόρια και κορίτσια, συνδυάζοντας ταυτόχρονα άψογο look και ποιότητα.

Βρείτε όλες τις συλλογές στα καταστήματα Maison Marasil καθώς και σε επιλεγμένα σημεία σε όλη την Ελλάδα. Επίσης μπορείτε να κάνετε εύκολα και γρήγορα τις αγορές σας από το e-shop www.maisonmarasil.com. Για πληροφορίες, ΦΡΑΓΚΟΣ ΑΕ, τηλ. 210 9971000.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved