Oι πρώτες φωτογραφίες της Kate Hudson με το μωρό της είναι το κάτι άλλο (pics)

Στις 4 Οκτωβρίου, η Kate Hudson  έγινε μανούλα για τρίτη φορά.

Oι πρώτες φωτογραφίες της Kate Hudson με το μωρό της είναι το κάτι άλλο (pics)

Μέσα από το λογαριασμό της στο Instagram το ανακοίνωσε και στους διαδικτυακούς της φίλους με μια φωτογραφία που είχε την ημερομηνία γέννησης της μικρής της. Φυσικά με ροζ φόντο καθώς το μωράκι της είναι κοριτσάκι!

"She's here" (Είναι εδώ!), έγραψε στην λεζάντα που συνόδευε την φωτογραφία και μας μετέδωσε τον ενθουσιασμό της.

katehudson 43116991 289906251845740 3557313802584689814 n

Η διάσημη ηθοποιός έχει ήδη αποκαλύψει το όνομα που θα πάρει η μικρή το οποίο θα είναι Rani Rose! Το όνομα το διάλεξε με τον σύζηγο της για συγκεκριμένους λόγους. Όπως δήλωσε:

«Αποφασίσαμε να την πούμε Rani στη μνήμη του παππού της, Ron Fujikawa. Ο Ron ήταν από τους πιο ξεχωριστούς ανθρώπους και λείπει σε όλους. Το να πάρει το όνομά του είναι μεγάλη τιμή».

Μετά από την ανακοίνωση της γέννησης της κόρης της, ακολούθησαν ακόμη δύο δημοσιεύσεις όπου μας έδειξε τη νεογέννητη μικρούλα της και μόλις πριν μερικές ώρες, η διάσημη σταρ δημοσίευσε βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram που μας δείχνει το πόσο τρυφερός μπαμπάς είναι ο σύντροφός της


https://www.instagram.com/p/Bo1u5j2gtLE/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Όπως βλέπετε ο μπαμπάς βρίσκεται στο κρεβάτι με την κόρη του και παίζει μαζί της! «Ευγενικέ και όμορφε άνδρα, η αγνή σου αγάπη είναι δώρο για εμάς», σχολίασε η Kate Hudson κάτω από το βίντεο!

Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες που δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram με την μικρή της, στη Gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved