Chris Hemsworth: Γιατί δεν ήθελε να δει τα παιδιά και τη σύζυγό του για 3,5 εβδομάδες;

Ο γνωστός ηθοποιός Chris Hemsworth είναι από τους πιο δημοφιλείς μπαμπάδες του Χόλυγουντ.

Chris Hemsworth: Γιατί δεν ήθελε να δει τα παιδιά και τη σύζυγό του για 3,5 εβδομάδες;

Του αρέσει να περνάει χρόνο με τα τρία του παιδιά, παίζοντας μαζί τους αλλά και μαγειρεύοντας. Γι΄αυτό και σπάνια τα αποχωρίζεται. Ακόμα κι όταν οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις απαιτούν να ταξιδέψει σε άλλη πόλη, συνηθίζει να έχει μαζί την οικογένειά του: την 42 χρονη συζυγό του Elsa Pataky, την 6χρονη κόρη του India και τους δίδυμους γιους του Sasha και Tristan.

Όμως αυτή τη φορά ο Chris Hemsworth, στα γυρίσματα της νέας του ταινίας «Bad Times at the El Royale» ήθελε να μείνει μόνος.

Όπως αποκάλυψε στη μιλώντας στο GQ Australia συνήθως το πρόγραμμά του όταν φτάνουν στην πόλη που έχει γυρίσματα είναι σταθερό. «Πηγαίνω στη δουλειά, κάνω προετοιμασία, επιστρέφω σπίτι και ασχολούμαι με τα παιδιά, τη γυναίκα μου. Το επόμενο πρωί, σηκώνομαι, γυμνάζομαι, πάω στα γυρίσματα, επιστρέφω σπίτι, ταίζω τα παιδιά, κ.ο.κ.»

Γιατί όμως δεν ακολούθησε το ίδιο πρόγραμμα και αυτή τη φορά; «Ήθελα να συγκεντρωθώ και να μελετήσω το χαρακτήρα του προσώπου που υποδύομαι χωρίς περισπασμούς. Ηταν μια solo αποστολή», εξήγησε ο διάσημος ηθοποιός.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved