Υρώ Λούπη: «Επειδή δεν θέλω να παντρευτώ ή να κάνω οικογένεια δε σημαίνει ότι είμαι χύμα».

Μπορεί η Υρώ Λούπη να διανύει μια από τις ομορφότερες φάσεις στη προσωπική της ζωή αφού η σχέση της με τον Σωτήρη Καλυβάτση, πάει από το καλό στο καλύτερο όμως δεν έχει περάσει από το μυαλό της η σκέψη του γάμου.

Υρώ Λούπη: «Επειδή δεν θέλω να παντρευτώ ή να κάνω οικογένεια δε σημαίνει ότι είμαι χύμα».

Σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε πει ότι από μικρή δεν της άρεσε το «μοντέλο» του γάμου και σε πιο πρόσφατη συνέντευξή της, απάντησε αν παραμένει ή όχι σταθερή στις απόψεις της.

«Ναι, είμαι πια πολύ μεγάλη για να αλλάξω, έχει περάσει πολύ νερό στ' αυλάκι. Αυτό πίστευα πάντα κι εξακολουθώ. Δεν έχει χτυπήσει κανένα «καμπανάκι» ούτε έχω ανάγκη από συμβόλαια. Δεν μου αρέσει και δεν φαντάστηκα ποτέ τον εαυτό μου σε γάμο. Κινούμαι με μόνο γνώμονα την αγάπη, με τίποτα άλλο, δεν θέλω κάτι άλλο, μέχρι εκεί. Είμαι μονογαμικός άνθρωπος, κι αυτό δεν σημαίνει ότι επειδή δεν θέλω να παντρευτώ ή να κάνω οικογένεια, είμαι «χύμα». Όταν βρίσκομαι σε σχέση, είμαι εκεί και δίνω ό,τι καλύτερο έχω. Από εκεί και πέρα δεν νομίζω ότι μου πάει το μοντέλο του γάμου εμένα και δεν έχω ακόμα διάθεση να μπω σε πλαίσιο κοινωνικών επιταγών ή οτιδήποτε άλλο. Αυτό το είχα από μικρή. Στη δουλειά μου έχω φορέσει τόσες πολλές φορές νυφικό, οπότε και απωθημένο να είχα, που δεν είχα, το έχω εξαντλήσει», λέει η ηθοποιός στο περιοδικό Λοιπόν.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved