Mamma Mia! Bρήκε τον βιολογικό της πατέρα μεταξύ τριών υποψηφίων μετά από 35 χρόνια! (pics)

Θυμάστε την υπόθεση του μιούζικαλ «Mamma Mia»;

Τότε που η Σόφι κάλεσε στο γάμο της τρεις άντρες με τους οποίους είχε σχέση η μητέρα της, πιστεύοντας ότι ένας από αυτούς είναι ο βιολογικός της πατέρας;

Ε, λοιπόν κάτι αντίστοιχο συνέβη και στη Diana Becker, 35 ετών από τη Νότια Αφρική. Όταν γεννήθηκε, η μητέρα της την έδωσε για υιοθεσία και έκτοτε δεν είχε καμία επαφή μαζί της. H Diana Becker, γνώριζε ότι ήταν υιοθετημένη, και κάποια στιγμή κοντά στην εφηβεία, αποφάσισε να αναζητήσει τους βιολογικούς της γονείς.

Αρχικά κατάφερε και συνάντησε τη μητέρα της, η οποία της είπε ότι δεν γνώριζε ποιος είναι ο πατέρας της καθώς εκείνη την εποχή είχε ερωτική σχέση με τρεις άντρες!

Έτσι, ξεκίνησε από την πλευρά της Becker, ένας αγώνας δρόμου προκειμένου να τους εντοπίσει. Μετά από έρευνα, διαπίστωσε ότι ο ένας άντρας είχε πεθάνει, ενώ ο δεύτερος που έκανε τεστ DNA, αποδείχθηκε ότι δεν ήταν ο πατέρας της.

Συνέχισε τις προσπάθειες προκειμένου να βρει και τον τρίτο υποψήφιο και τα κατάφερε. Πρόκειται για τον Chaumont-Saunderson, πρώην δρομέα μεγάλων αποστάσεων της Νοτίου Αφρικής, ο οποίος πλέον ζει στη Μεγάλη Βρετανία. Η Diana Becker επικοινώνησε μαζί του μέσω facebook και εκείνος δέχτηκε να κάνει τεστ DNA το οποίο βγήκε θετικό!

Τώρα η 35 χρονη μητέρα δύο παιδιών, έχει ξεκινήσει μια καμπάνια στο διαδίκτυο (GoFundMe) προκειμένου να συγκεντρώσει χρήματα και να μπορέσει να ταξιδέψει στη Βρετανία για να συναντήσει τον βιολογικό της πατέρα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved