Η Νία Βαρντάλος μιλά πρώτη φορά για την υιοθετημένη κόρη της με δάκρυα στα μάτια! (βίντεο)

Η Νία Βαρντάλος, εμφανώς συγκινημένη μίλησε στην Ελένη Μενεγάκη και τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο, για τη νέα της ταινία «Γάμος αλά Ελληνικά 2» και για το πώς πήρε την απόφαση να υιοθετήσει την κόρη της!

Η Νία Βαρντάλος μιλά πρώτη φορά για την υιοθετημένη κόρη της με δάκρυα στα μάτια! (βίντεο)

Η μικρή Ilaria της άλλαξε κυριολεκτικά τη ζωή, μαθαίνοντάς της, ανοχή και υπομονή για πολλά πράγματα ενώ όπως λέει και η ίδια η ηθοποιός-συγγραφέας, διαπίστωσε πως σκέφτεται πια όπως η μαμά της.

«Την πρώτη φορά που πήγε στο σχολείο έκλαψα πολύ. Όταν έκλαιγα μια άλλη μαμά μου είπε "Θεέ μου σταμάτα επιτέλους. Κοίταξε σε 13 χρόνια θα φύγουν" και μόλις μου το είπε αναφώνησα "Τι;", και εκείνη τη στιγμή συνειδητοποίησα, ότι έγινα σαν τη μητέρα μου και αυτό δεν είναι κακό πράγμα!».

65414854 6

Μεταξύ άλλων όμως η Νία Βαρνσάλος, μίλησε για τις καθημερινές ερωτήσεις των φίλων και των συγγενών της για το πότε θα κάνει ένα παιδί, για το πώς ένιωθε καθώς και για το πώς πήρε την απόφαση να υιοθετήσει ένα παιδί.

Η ίδια είχε ρωτήσει ακόμη και έναν Έλληνα δικηγόρο, ώστε να υιοθετήσει ένα κοριτσάκι από την Ελλάδα αλλά έπρεπε να περιμένει 4 χρόνια. Έψαξε κάθε πιθανό τρόπο και έτσι έμαθε για την ανάδοχη φροντίδα στην Αμερική. Με δάκρυα στα μάτια θυμάται τη στιγμή που μια γυναίκα της είπε «Θα γίνεις μητέρα μέσα σε ένα χρόνο» και εννέα μήνες μετά χτύπησε το τηλέφωνό της και της ανακοίνωσαν πως σε λίγες ώρες θα κρατά στην αγκαλιά της την κόρη της.

Δείτε το βίντεο παρακάτω!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved