Τσιμτσιλή: Οι τρεις εγκυμοσύνες και πώς κατάφερε να χάσει γρήγορα τα κιλά κάθε γέννας (pic & vid)

H Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα σε πέντε χρόνια απέκτησε τρία αγγελούδια και κατάφερε σε χρόνο dt να επανέλθει στα κιλά της και να έχει ένα αψεγάδιαστο κορμί!

Τσιμτσιλή: Οι τρεις εγκυμοσύνες και πώς κατάφερε να χάσει γρήγορα τα κιλά κάθε γέννας (pic & vid)

Η παρουσιάστρια στην πρώτη της εγκυμοσύνη πήρε 18 ολόκληρα κιλά, ενώ στην δεύτερη 8 κιλά, όμως επανήλθε στο κανονικό της βάρος μετά τις δυο εγκυμοσύνες και είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή της τα μυστικά της διατροφής της:

«Δεν ακολουθώ συγκεκριμένο πρόγραμμα διατροφής, δεν ζυγίζω τις τροφές μου, ούτε πήγα σε διατροφολόγο. Απλά πλέον δεν κάνω όλα αυτά τα λάθη που ξέρουμε και όλοι κάνουμε, όπως το να τρώμε μία φορά την ημέρα ή να υποκύπτουμε σε γλυκά και τηγανητά».
Και είχε υπογεγραμμίσει: «Επίσης έχω περιορίσει την ποσότητα του φαγητού μου. Όσο για την γυμναστική, ξεκίνησα aerial dance- γυμναστική που ισορροπείς στα σχοινιά- αλλά με ενόχλησε κάπως η μέση μου και έκανα μόνο ενάμιση μήνα. Τώρα κάνω crossfit. Κρατάει 40 λεπτά και τα δίνεις όλα! Είναι μια αποτελεσματική κυκλική προπόνηση και κάθε φορά οι ασκήσεις διαφοροποιούνται».

Μετά από τέσσερα χρόνια ήρθε και το τρίτο παιδί, ο γιος της και στη τρίτη εγκυμοσύνη της είχε πάρει 12 κιλά. Όταν όμως μετά από 40 μέρες επανήλθε στην εκπομπή της, στο Happy Day τα έχασαν όλοι μιας και είχε χάσει σχεδόν όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης,

Η ίδια είχε αποκαλύψει πριν δυο μήνες: «Τη δίαιτα που ακολουθώ; Τρώω ό,τι είναι απαραίτητο για τον θηλασμό και το έχω ράψει. Ανεβοκατεβαίνω σκάλες. Τι να κάνω; Δε γίνεται. Φοράω και το μασαζοκορσεδάκι μου που μαζεύει λίγο. Φοράω και τα ρούχα που είναι λίγο έξυπνα και κρύβουν τα παραπανήσια κιλά. Τι να κάνω; Να σας το δείξω;»!

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από τις εγκυμοσύνες της και πώς είναι χωρίς φίλτρα και ρετούς με μαγιό η μαμά Σταματίνα μετά από τρεις γέννες!

Δείτε όλα τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο στη ροή ειδήσεων του Newsbomb.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved