Σταματίνα Τσιμτσιλή: Στην παραλία με τις κόρες της Νάγια και Μαίρη (picς)

Στις 27 Απριλίου η αγαπημένη μας παρουσιάστρια έφερε στον κόσμο το τρίτο της παιδί και φέτος είναι το πρώτο καλοκαίρι που αντί για δύο θα έχει τρία παιδιά κοντά της.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Στην παραλία με τις κόρες της Νάγια και Μαίρη (picς)

Αν και η καθημερινότητά της έχει αλλάξει πια, καθώς έχουν προστεθεί στο πρόγραμμά της πάνες, γάλατα, κρέμες, ξενύχτια και ό,τι έχει να κάνει με ένα μωρό, η Σταματίνα Τσιμτσιλή φροντίζει να αφιερώνει αποκλειστικά χρόνο στις κόρες της Νάγια και Μαίρη.

Το ίδιο έκανε και στις 10 Ιουλίου, που απόλαυσε μερικές ώρες στη θάλασσα μόνο με τα κορίτσια της. Η ίδια, δημοσίευσε φωτογραφία τους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, που δείχνει μαμά και κόρες να είναι έτοιμες για βουτιά.

Οι μικρές φορούν τα σωσίβια περασμένα στη μέση τους ενώ η μαμά κουβαλά πετσέτες και ό,τι άλλο μπορεί να χρειαστούν στην παραλία.

«Με τα πιο αγαπημένα μου κορίτσια!», σχολιάζει κάτω από τη φωτογραφία που μέσα σε λίγες ώρες μάζεψε πάνω από 14.000 likes. Εκτός από αυτή τη φωτογραφία όμως, δημοσίευσε ακόμη μια που δείχνει τη μία κόρη της, σχολιάζοντας «Ο δρόμος προς τον παράδεισο!».

Δείτε τις φωτογραφίες στη gallery που ακολουθεί

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved